Mustafa Şevki Doğan: Su Kutlu markamıza zarar verdi

Mustafa Şevki Doğan: Su Kutlu markamıza zarar verdi

Çekimleri Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük Mahallesi’nde yapılan dizide rol alan 24 yaşındaki Su Kutlu, Muğla’da bir barda çıkardığı olayların ardından diziden ihraç edilmişti.

"MARKAMIZA ZARAR VERDİĞİ İÇİN REDDETTİK"

Dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan, olay sonrası yaptığı açıklamasında oyuncusu Su Kutlu'yu neden kovduğunu anlattı. "Hem bize hem Muğla’ya hem bu işin markasına zarar verdiği için onunla çalışmayı reddediyoruz" diyen Mustafa Şevki Doğan, şunları söyledi;

MEKAN ÇALIŞANLARI HAKSIZLIĞA UĞRADI

"Su Kutlu ortamda olmaması gereken, ortamda yapılmaması gereken bir takım şeyler yapmış, herhangi bir mesele yaşamadığımız, kurallara uyulursa yaşanmayacak bir mekânın kapatılmasına sebep olmuş. Öyle ya da böyle bu konuda mekânın ve mekân çalışanlarının ben haksızlığa uğradığını düşünüyorum.

SU KUTLU'DAN GÖRÜNTÜLER

Su Kutlu'nun garsona saldırdığı anlar VİDEO

SENARYODAN ÇIKARTTIK

Bu olayın, dizinin çalışanları ve diğer oyuncuları ile hiçbir alakası yoktur. Altını çizerek tekrar söylüyorum biz hiçbir şekilde, hiçbir makama mekânın kapatılması için ya da Su Kutlu’nun cezalandırılması için herhangi bir istekte bulunmadık. Burada biz mağdur olmuş o mekânın çalışanlarının yanındayız. Bu yüzden Su Kutlu arkadaşımızı, şu anda çekim yaptığımız bölümün senaryosunun içinden çıkartıyoruz.

Mustafa Şevki Doğan: Su Kutlu markamıza zarar verdi

TÜM MUĞLALILARDAN BEN ÖZÜR DİLERİM

Hem bize hem Muğla’ya hem bu işin markasına zarar verdiği için onunla çalışmayı reddediyoruz. Para kazanırken yapılması gereken şey de duruşunu, efendiliğini değiştirmemektir. Bütün Muğlalılardan böyle bir şey yaşandığı için ben özür dilerim, bir daha da yaşanmayacağının garantisini veririm.

MUĞLA'NIN HUZURU BİR KİŞİDEN DAHA ÖNEMLİ

O arkadaşımız artık aramızda olmayacak. Bir kişi yüzünden Muğla halkının mutsuzluğunu istemem. Ben bu kişiyi şu anda çektiğimiz bölümden çıkartıyorum. Benim için Muğla’nın huzuru bir kişiden daha önemli..."

Mustafa Şevki Doğan: Su Kutlu markamıza zarar verdi

Su Kutlu Güzel Köylü dizisinden çıkarıldıMustafa Şevki Doğan: Su Kutlu markamıza zarar verdi
Su Kutlu karakolluk olduMustafa Şevki Doğan: Su Kutlu markamıza zarar verdi