Sahte kanser hastası Haluk Levent’i üzdü
ensonhaber.com

Kurduğu AHBAP Derneği ile yardıma muhtaç insanların yardımına koşan şarkıcı Haluk Levent, kandırıldı.

YALANMIŞ

Son olarak Haluk Levent’in yardımına koştuğu bir kişinin ‘kanser hastasıyım’ beyanının, yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Haluk Levent’in destek olduğu genç kadının AHBAP’ın adını ve Haluk Levent ile olan yakınlığını kullanarak sosyal medyadan topladığı paralarla bir dizi estetik yaptırdığı ortaya çıktı.

Sahte kanser hastası Haluk Levent’i üzdü

Söz konusu genç kadın ile buluşan Haluk Levent, ona gitar çalmış, sahilde birlikte çay içmişlerdi. Genç kadın, kanser olmadığının anlaşılması üzerine psikolojik sorunları olduğunu ve tedavi gördüğünü söyledi.

"YA BENİM KALBİM"

Levent, şu ifadeleri kullandı: “Behzat amirim için ‘nasıl kaldırıyor bunca yükü, bunca hayal kırıklığını’ derdim. Sonuçta o rol icabı! Ya benim kalbim?

Saçı yoktu ve bazı fotolarda maske vardı. Onu mutlu etmeliyim diye düşündüm ve irtibat kurdum. İzmir'e geldiğimde görüşürüz dedim. Hatta o tweet attı sonra 'abi çay içer miyiz?' diye. İzmir'e gittiğimde, söz verdiğim gibi görüştük. Onun istediği gibi Kordon'da gitar muhabbeti yaptık. Şarkılar söyledik ve çayımızı içtik. Bana beyin tümörüyle ilgili problemi olduğunu ve 9 Eylül araştırma hastanesine gidip geldiğini söyledi. Ben de elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız dedim.

"TEK TESELLİM VAR"

Yani bu kız Ahbap platformuna 'ben hastayım gelin, beni tedavi ettirin' demedi. Adı soyadına göre sorgulatma yaptırdım, ama hiçbir kayda rastlamadım. ve kendisini aradım. Bundan birkaç gün önce. Anlat dedim. Bana anlat! dedim. 'Hiçbir şey yok' dedi. 'Hiçbir problem yok' dedi. 'Ben, raporları göndereceğim' dedi. Göndermedi, gönderemedi. Gönlümüz kırık... Kalbimiz kırık... Umarım tedavi olur. Tek sevindiğim şey beni kandırmış olsa da onun beyin tümörüne yakalanmamış olmasıydı. Tek tesellim o. En azından buna seviniyorum. Onun için çok çaba harcadım, çok emek harcadım. Arayıp ağladığı zamanlar ona moral verdim.”

HESABI KAPATTI

Bir süre sonra sosyal medyada, İrem Atan'ın kanser hastası olmadığı ve çevresindeki herkesi kandırdığına dair iddialar ortaya atıldı. Bunun üzerine Atan, sosyal medya hesabından mesaj paylaştı. Mesajda, "Yazılanlar doğru, tedavi görüyorum ve psikolojik bir süreçten geçiyorum. Bu süreçte Haluk Levent ağabeyimi üzdüğüm için ondan çok özür diliyorum. Hem ondan, hem de ahbaplarımdan" diye yazan İrem Atan, tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.