Seda Güven: Keremcem hayatımın aşkı

seda güven

Oyuncu Seda Güven, uydu aracılığı ile Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkelerine yayın yapan MBC4 kanalı için Zeynep Özek'in hazırladığı 'Turki Ekstra' programında soruları yanıtladı.

"FARAH'IN SAÇINI KESMEK ZORUNDA KALDIK"

Arap sunucu Liana Dahdouh'un sorularını yanıtlayan Güven, İstanbul ve özellikle İstanbul Boğazı'nı çok sevdiğini anlattı. 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul' dizisinde 'Valentina' karakterini canlandıran Seda Güven, St. Petersburg'ta başladıkları çekimleri 2 ay gerçek mekanlarda tamamladıktan sonra döndüklerini anlattı. Farah Zeynep Abdullah'ın rolünü çok iyi ve inandırıcı oynadığını belirten Güven, saçını kesme nedenine ilişkin, "O dönemde gerçekte yaşananlar, göçlerde Bolşevik isyanı ile gelen Rus kadınlarda bitlenmeden dolayı kısa saç modası zorunlu oluşuyor. O nedenle saçımı kesmek zorunda kaldık" dedi.

"HAYATIMIN AŞKINI BULDUM"

Kısa süre önce evlendiği Keremcem'e duyduğu sevginin giderek yükselen bir grafikte olduğunu ifade eden Seda Güven, şunları söyledi: "Keremcem karşıma çıkartacak nasıl bir iyilik yapmış olabilirim?' diye düşünüyorum. Her geçen gün onun bir başka özelliğini gördükçe daha çok seviyorum. 'Hayatımın aşkını buldum' diye düşünüyorum. Umarım hayatımız boyunca çoluk çocuğumuzla bu böyle devam eder. Onun şu sıralarda çekimleri daha yoğun. Ona ayak uydurmak zorunda kalıyorum. Rusya'da 2 ay birbirimizi göremedik. Kıskanç bir çift değiliz. Birbirimizi o duruma düşürmüyoruz. Bir erkekte öncelik verdiğim şey; karşısındaki kadına nasıl davranacağını bilmesi, nazik ve karşısındaki kadını önemsemesi."