Senem Kuyucuoğlu devlet korumasında

Senem Kuyucuoğlu devlet korumasında

Amerika'da katıldığı partilerde uyuşturucu kullanırken çekilmiş fotoğrafları gündeme bomba gibi düşen manken Senem Kuyucuoğlu, sıkıntılı günleri atlatmaya çalışıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın devreye girmesiyle özel bir hastanede uyuşturucu tedavisi görmeye başlayan genç model, artık devlet koruması altında.

"SENEM ARTIK DEVLET KORUMASINDA"

24 yaşındaki mankenin annesi Nergis Kuyucuoğlu, kızının kendisinden başka hiç kimseyle görüştürülmediğini söyledi. Sabah'ta yer alan habere göre, Anne Kuyucuoğlu, kızının sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Senem'in sağlığı, her geçen gün daha iyiye gidiyor. Sürekli doktor gözetiminde. Kızımı sadece belli zamanlarda görmeme izin veriyorlar. Senem, bu merkeze kendisi yatmak istedi ve bana 'Tedavi görüp bu illetten kurtulacağım' diye söz verdi. O artık devlet korumasında. Ona destek olan herkese teşekkür ederim."

"SENEM'İN MADDİ OLARAK KENDİ AYAKLARININ ÜZERİNDE DURMASI LAZIM"

Kızının tehditler aldığını ve bu nedenle polis korumasında tutulduğunu da söyleyen Nergis Kuyucuoğlu, doktorların vereceği karar doğrultusunda genç modelin hafta sonu hastaneden taburcu edilebileceğini belirtti. Kızının tedavi sürecinin ardından iş hayatına dönmesini istediğini belirten anne Kuyucuoğlu, "Senem için bundan sonra en önemli şey; maddi olarak kendi ayaklarının üzerinde durması. Hem hayatını idame ettirmek, hem de kendine bir uğraş edinmek için yeniden iş hayatına dönmeli" dedi.

Senem Kuyucuoğlu devlet korumasında