Senem Kuyucuoğlu'dan yeni açıklamalar

Senem Kuyucuoğlu'dan yeni açıklamalar

Cape Town'da katıldığı uyuşturucu partilerinde ve hemcinsiyle öpüşürken çekilmiş fotoğraflarının yayınlanmasıyla gündeme bomba gibi düşen manken Senem Kuyucuoğlu, yeni açıklamalarda bulundu. Yarın hastaneden taburcu olacağını söyleyen Kuyucuoğlu, "Podyumlara geri dönmek istiyorum" diye konuştu.

Senem Kuyucuoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"YARIN TABURCU OLUYORUM"

Psikolojik tedavi görüyorum, tedavim yarın sona eriyor. İlk başta tedavi olmak istemedim ama daha sonra kendimle barışık olduğumu gördüm ve tedavi olmaya karar verdim. Yarın taburcu oluyorum.

"NE İŞ OLSA YAPARIM"

Çalışmaya başlamayı çok istiyorum; bunun için ne gerekirse yapacağım. Podyumlara dönmek istiyorum. Ama podyum olmazsa da ne iş olsa yaparım. Şu an yeni doğmuş bir bebek gibiyim ve çok mutluyum. Yarın hastaneden çıkar çıkmaz ilk yapacağım şey bir sahil kenarına gidip o güzelliği seyretmek olacak. Daha sonra İzmir'e doğru, ailemin diğer fertleriyle birlikte olmak için yola çıkacağım.

"BU SAATTEN SONRA BENİ HİÇBİR ŞEY YIKAMAZ"

Öyle bir dönemden geçtim ki bu saatten sonra beni hiçbir şey yıkamaz. Benim artık hiçbir şey moralimi bozamaz.

Biri sorduğu zaman hiçbir şey kullanmadım demek istiyorum. Babamla her gün konuşuyoruz, İzmir'de bekliyor. Babam beni geç bulduğunu ve kaybetmek istemediğini söylüyor. Babama evimizde küçük bir oda olduğunu ve isterlerse annemle yeniden bir araya gelebileceklerini söyledim.

Senem Kuyucuoğlu'dan yeni açıklamalar