Su Kutlu Güzel Köylü dizisinden çıkarıldı
Ajanslar

Daha önce verdiği bir röportajda Türkiye'de değil daha medeni bir ülkede yaşamak istediğini "Daha medeni bir yerde yaşamayı tercih ederim. Hayatıma Türkiye’de devam etmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Çocuklarımı Türkiye’de mi büyüteceğim" sözleriyle ifade eden oyuncu Su Kutlu, geçtiğimiz hafta Güzel Köylü dizisinin çekildiği Muğla'da gece yarısında bir barda olay çıkarmıştı.

Su Kutlu Güzel Köylü dizisinden çıkarıldı

İŞLETME KAPANDI, O ÇIKMADI

Geç saatlere kadar barda eğlenen Güzel Köylü dizisinin Sude'si Su Kutlu, iddiaya göre işletmenin kapanma saati olan saat 01.00'da dışarı çıkmak istemedi.

GARSONA TEKME VE YUMRUK ATTI

Uyarılara aldırış etmeyen oyuncu, daha sonra elindeki içkiyi dışarıda içmek için almak istedi. Çalışanların buna izin vermemesine sinirlenen Kutlu, iddiaya göre garsona tekme ve yumruk attı.

POLİSİ ARADI

Kutlu, başka bir garson tarafından kolundan tutularak dışarı çıkarıldı. Kutlu, polisi arayarak darp edildiğini öne sürdü. Kutlu'nun iddiaları üzerine polis güvenlik kameralarının kaydını incelemeye aldı. İşletme sahipleri de kendilerine iftira atıldığı gerekçesiyle Kutlu'dan davacı oldu.

Su Kutlu: Çocuklarımı Türkiye'de mi büyüteceğim GALERİ

Su Kutlu'nun garsona saldırdığı anlar VİDEO

DİZİDEN ÇIKARILDI

Genç oyuncu Su Kutlu'nun olay sonrası dizi kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi. Olaya adı karışan 24 yaşındaki oyuncunun da polisi arayarak mekan sahibi ve işletmeciden şikayetçi olduğu öne sürülürken Kutlu sessizliğini koruyor.

Su Kutlu karakolluk oldu

Su Kutlu Güzel Köylü dizisinden çıkarıldı