Tuğba Altıntop: Kızlarıma çok kırgınım

Tuğba Altıntop: Kızlarıma çok kırgınım

Estetik ameliyatla yüzü değişen Tuğba Altıntop, Kanaltürk’teki 2. Sayfa’da Almanya'da yaşayan kızları Su ve Şevval’e sitem etti.

"KIZLARIMA ÇOK KIRGINIM, KIZINI DÖVMEYEN DİZİNİ DÖVERMİŞ"

Tuğba Altıntop "Estetik de olsam ameliyat geçirdim. Rafet arayıp 'Geçmiş olsun' bile demedi. Kızlarıma gelecek olursak. 1.5 ay Türkiye'de tatil yaptılar, 1 saat yanıma bile gelmediler. Ben onların annesiyim. Kırıldım, çok üzüldüm. En son bu yüzden ağladım. Yüz yüze geleceğiz. Onlara diyeceklerim var. Bir ayar yapacağım. Kızını dövmeyen dizini dövermiş" dedi.

"ALAYINA KIRGINIM"

Tuğba Altıntop "Eski eşiniz Rafet El Roman kendisinden 23 yaş küçük Ceren Kaplakaslan ile evlendi, kızlarınızın arası cici anneyle iyi. Kıskandınız mı?" sorusuna şu cevabı verdi; "Asla. Estetiği de bu yüzden yaptırdığım iddia edilebilir, ama doğru değil. Rafet'in anne-babası kızlarıma 'Gidin annenizi görün' diyebilirdi. Alayına kırgınım. Hepsini Allah'a havale ediyorum."

"KANSER RİSKİ ATLATTIM"

Tuğba Altıntop 2005 yılında kızlarının velayeti nedeniyle eski eşi Rafet El Roman ile yaşadığı sıkıntılar yüzünden blumia geçirdiğini, kanser riski atlattığını da ilk kez açıkladı.

Tuba Altıntop, şunları söyledi;

“Sebepsiz yere kilo veriyor, sürekli kusuyordum. En son 43 oldum. Testler yapıldı. Doktorlar ‘Kan değerleriniz iyi değil, kanser riskiniz yüksek’ dedi. Hastaneden ağlayarak çıktım. Rafet’e telefon açıp "Velayet senin olsun, istemiyorum" dedim. Hayata tekrar zor döndüm. Ve bir karar aldım; kırılıp üzülebilirim. Ama hayatımı karartmayacağım. Giden sevgili, koca olsun. Umurumda bile değil.”

Tuğba Altıntop'un inanılmaz değişimi haberiTuğba Altıntop: Kızlarıma çok kırgınım