Mardin Yeşilay temsilcisi Günlüoğlu'na soruşturma

Mardin Yeşilay temsilcisi Günlüoğlu'na soruşturma

Dün yaptığı açıklamayla en çok konuşulan isim olan Yeşilay Cemiyeti Mardin Temsilcisi Lütfü Günlüoğlu'nun sözleriyle ilgili Türkiye Yeşilay Cemiyeti Yönetim Kurulu, yazılı açıklama yaptı. Günlüoğlu'nu eleştiren cemiyet, hakkında soruşturma başlattı. Günlüoğlu'nun temsilciliğinin feshedilmesi gündemde.

SORUŞTURMA AÇILDI

Açıklamada, "Türkiye Yeşilay Cemiyeti Mardin Temsilcisi Lütfü Günlüoğlu'nun gazetelere haber konusu olan 'Üniversite kentimize ahlaksızlık getirdi' şeklindeki açıklaması tamamen kişisel görüşüdür. Yeşilay Cemiyeti Mardin Temsilcisi Günlüoğlu hakkında soruşturma açılmıştır" denildi.

"Türkiye Yeşilay Cemiyeti, özgür düşüncenin ve bilimin merkezi olan üniversiteleri faaliyet alanlarının merkezine koymuş bir cemiyettir" ifadesi kullanılan açıklama şunlara da yer verildi:

TEMSİLCİLİĞİ FESHEDİLEBİLİR

"Yönetim Kurulu üyesi ve yöneticilerinin büyük bir kısmı üniversitelerde ders veren akademisyenlerden oluşan Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin, bu güzide kurumlar hakkında böyle bir düşünce taşıması mümkün değildir. Mardin Temsilcisi Lütfü Günlüoğlu'nun temsilciliğinin feshedilmesi ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Mardin Yeşilay temsilcisi Günlüoğlu'na soruşturma