Market çalışanı kadını taciz eden şahsı bayılttı
İHA

Olay, Karşıyaka ilçesinde bir markette meydana geldi. İddiaya göre, markete gelerek her gün içki isteyen adam, bir süredir markette çalışan kadına sataşıyordu. O müşteri, yine kadının çalıştığı iş yerine geldi. İsmi öğrenilemeyen adam, yine iddiaya göre kadına küfür ederek, sözlü tacizde bulundu.

Market çalışanı kadını taciz eden şahsı bayılttı

ANTRENÖRE MESAJ ATTI

Market çalışanı kadın, adamın dışarıya çıkmasını istedi ancak başarılı olamadı. Kadın, daha önce tüm bu yaşadıklarını yan komşusu olan kick boks antrenörüne anlatmıştı. Hemen antrenör Coşkun Küçüksayraç’a mesaj atan kadın, yardım istedi.

Kadını taciz ettiği iddia edilen adama kick bokscudan yumruk İZLE

KAMERALAR SANİYE SANİYE KAYDETTİ

Bunun üzerine markete gelen Küçüksayraç, sarhoş olduğu iddia edilen adamı önce ikna etmek istedi. Çabası yetersiz kalan kick boks antrenörü Küçüksayraç, şahsı, küfür etmeye devam etmesi üzerine tek yumrukla bayılttı. Antrenör, ardından da bayılan adama birkaç yumruk daha attıktan sonra sürükleyerek, dışarı çıkardı. Yaşananlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Market çalışanı kadını taciz eden şahsı bayılttı

YAŞANANLARI ANLATTI

Alkollü müşterinin tacizine maruz kaldığını iddia eden market çalışanı ise polisi arayarak, şikayette bulundu. Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü öğrenilirken, kick boks antrenörü Coşkun Küçüksayraç yaşanan o anları anlattı:

"Bu olay gerçekleşmeden önce bahsedilen kişi, defalarca kez aynı markette gitmiş. Onunla ilgili mahallede şikayetler var. Adam haplanıp geziyormuş. Sağdaki, soldaki insanlara laf atıp küfür ediyormuş. Kimse de ilgilenmemiş. Ben, esnafları ve mahallede bütün herkesi tanıdığım için bana ders sırasında bir telefon geldi. Ben, koşa koşa gittim. O an adamın alkollü ve haplı olduğunu bilmiyordum ama haplıymış zaten. Dolasıyla o durumda cebinden bıçak veya silah çıkarma ihtimali de vardı.”

Market çalışanı kadını taciz eden şahsı bayılttı

"AĞIR KÜFÜRLER VE HAKARETLER EDİYORDU"

Yaşanan olay sırasında, hem kendisini hem de adamın bilinçsizce ağzından çıkan lafları engellemek durumunda olduğunu belirten Küçüksayraç, “Sonuçta karşısındaki bir kadındı. Hatta kadının yanında yaşlı bir teyze daha vardı. Kapıda da durdum ve hemen içeri girmedim. Çok ağır küfürler ve hakaretler ediyordu. Bir adamın ağzından çıkmaması gereken sözler söyledi. En başta kolundan çektim tekrar ağzından kötü sözler çıkmaya devam etti. O anda olayı bitirmek istedim. Yapılması gerekiyor muydu? Bence gerekiyordu. Çünkü son dönemlerde kadınlara ve kendini ifade edemeyen herkese karşı insanların, erkeklerin önce bir ağzına dikkat etmesi gerekiyor. Bu durumda ben de normal insanlık vazifemi yaptım.” şeklinde konuştu.

Market çalışanı kadını taciz eden şahsı bayılttı

"İNSANLAR ŞİDDETE TEPKİSİZ KALIYOR"

Kadına karşı taciz veya şiddet olaylarında insanların tepkisiz kaldığının altını çizen Küçüksayraç, “Böyle durumlarda hiç kimse dışarıda tepki vermiyor. Kadın adamı dövüyor, videoya çekiyor. İnsanların daha tepkili olması lazım. Kadınların da kendilerini savunabilir hale gelmesi lazım. Sonuçta bir erkekle aynı güçte değil. Ben de burada yapmam gerekeni yaptığımı düşündüm.” ifadelerini kullandı.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)