Medcezir'in yeni sezonunda her şey sil baştan - İzle

Star TV'de yayınlanan Medcezir'in 2. sezonu, ilk bölümünde tüm karakterleri adeta sil baştan dedirten bir durumda başladı.

SEDEF'TEN GELEN TELEFON

Yaşadıkları büyük kayıptan sonra, Selim, Mert ve Yaman’ın yeni bir başlangıç yapmak için çıktıkları uzun yolculuk Sedef’ten gelen telefonla sona erdi.

Apar topar İstanbul’a döndüler, böylelikle Yaman, Mira, Mert ve Eylül aylar sonra ilk kez karşılaştılar

YAMAN VE MİRA'NIN AYRILIK OYUNLARI

Yeni sezonun ilk bölümünde Yaman, Mira’yı hayatından çıkarmış gibi davranmaya çalışsa da, her adımına Mira’nın varlığı yön vereceğinin sinyalini verdi. Birbirlerine doğru adım atmaya çalıştıkça da, gururlarına yenik düşerek, can yakacak küçük oyunlara başvuracaklar.

Medcezir'in yeni sezonunda Yaman'ın öpüşme sahnesi

Öte yandan Yaman aşk acısının üstesinden kendince yöntemlerle gelmeye çalışırken, karşısına Elif çıktı. Elif, diğer kızlar gibi Yaman’ın etrafında pervane olmayarak Yaman’ın dikkatini çekti. Elif, yeni sezonda Yaman’la Mira arasındaki soğuk savaşta istemeden önemli bir rol oynayacak.

Mert, annesinin ölümünden sonra elleriyle dağıttığı ilişkisini toparlamak için harekete geçti. Ama Mert Eylül’e ulaşmaya çalıştıkça, karşısında Uzay’ı buldu.

Karısının ölümünden sonra derin bir sessizliğe gömülen Selim, kendisiyle iletişime geçmeye çalışan televizyon muhabiri Deniz’in sonunda konuşmasına izin verdi. Deniz’de Selim’e ait çok özel bir emanet vardı.

Ender Serez adına düzenlenen yardım gecesinde herkes kendi vicdanıyla, pişmanlıklarıyla ve özlemleriyle yeniden yüzleşti. Yaman’la Mira’yı, Eylül’le Mert’i bir araya getiren duygusal gece sürprizlerle devam etti.

Medcezir'in yeni sezonunda her şey sil baştan