Burcu Esmersoy'un çöl pozlarına beğeni ve yorum yağdı!

Ünlü model ve sunucu Burcu Esmersoy güzelliği ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 46 yaşında olan Esmersoy'ın instagram paylaşımları sık sık gündeme geliyor.

Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan Burcu Esmersoy'un instagram'da 4.2 milyon gibi büyük bir takipçi kitlesi bulunuyor.

Sosyal medyada çeşitli içerikler üreten Burcu Esmersoy birçok platformda kendi tarzında içerikler üreterek takipçilerinin beğenisini topluyor.

2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da doğan Burcu Esmersoy lise eğitimini Beşiktaş Lisesi'nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun olmuştur.

Burcu Esmersoy 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etmiş ve "Dostluk Güzeli" seçilme başarısı göstermiştir.

Magazin dünyasının en popüler isimleri arasında yer alan başarılı sunucu ve model Burcu Esmersoy çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

Güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran 46 yaşındaki Esmersoy'un son olarak instagramda paylaştığı çöl pozları büyük beğeni topladı.

Takipçileri Esmersoy'un o pozlarına beğeni ve yorum yağdırdı. İşte Burcu Esmersoy'un son instagram paylaşımı..