Cem Küçük'ten Radikal'e cuntacılık suçlaması

Cem Küçük'ten Radikal'e cuntacılık suçlaması

Gezi olaylarından sonra kapanan 3. gazete olan Radikal ve onun genel yayın yönetmeni Eyüp Can hakkında belki de en sert sözler Yeni Şafak yazarı Cem Küçük tarafından söylendi. Küçük, Radikal'in maddi sıkıntılardan değil "cuntacılık faaliyetlerinin bekçiliğini yaptığı için" kapandığını ifade etti.

POLİS ŞEFİNİN PR'I YAPILIYORDU

İşte Cem Küçük'ün o suçlamaları:

Bir polis şefinin Radikal Gazetesi'nde PR'ı yapılıyor, başbakanlık ofisinde bulunan böcekle ilgili "böyle bir şey yoktu, böyle kumpaslar yoktur" gibi hala yalan yanlış şeyler yazılıyor. O haberin imzası da Fatih Yağmur'du, hatırlarsanız MİT tırlarının durdurulması hikayesinde de o arkadaşın imzası vardı.

CUNTA FAALİYETLERİNİN MERKEZİYDİ

Radikal Gazetesi 17 Aralık'tan sonra yazdıktan sonra, ki, mütevazı olmayayım, o gazetenin geç kapanmasının sebebi de benim yazılarımdı. Aydın Doğan o gazeteyi çoktan kapatacaktı. Çünkü gayri meşru iş yapıyordu, yasadışı iş yapıyordu. Devlete karşı yapılmakta olan cunta faaliyetinin bekçisiydi o gazete. Gazetenin başındaki genel yayın yönetmeni de öyle.

EYÜP CAN AÇIKÇA SUÇ İŞLİYORDU

Eyüp Can açıkça suç işliyor. Bir paralel yapı gerçeği var, cunta var. Başbakanı dinleyen böcekler koyan, insanları haksız yere Balyoz'da, yolsuzluk davasında, şike davasında binlerce insanı içeriye atan bir çete var hala bu gazete, giderayak, hala bunların PR'ını yapıyor. MİT tırlarının durdurulma hikayesini verip, Türkiye'yi Avrupa'ya sanki El Kaide'yi şikayet ediyor görüntüsü veren oydu. Karşı nasıl sırf hükümete karşı kurulup kapandı toz oldu gitti, şimdi Radikal kapanıyor.

TARAF DA KAPANACAK

Taraf kapanacak, belli bir zaman sonra o da kapanacak. Ömrü bitti çünkü. Desteği bitti, parasal desteği bitti. Habertürk hizaya gelmek zorunda, mecbur gelecek yanlış iş yapıyorsun, müşteri arıyorsun gazetene. Son olarak da bakın Hürriyet Gazetesi'nde mecburen yayın değişikliğine gidilecek. Çünkü bu paralel yapıyı, cuntayı destekliyorsan, buna destek veriyorsan bedelini ödersin. Zaman, Bugün onları geçin, bunların bazı yazarları yurt dışına kaçtı. Bunların hepsi nerede yazıyor Başbakanlık Teftiş Kurulu raporunda hepsi var. başbakanlık teftiş kurulu şimdi polislerle ilgili olan kısmı Kamuoyuna açıklanmış gibi oldu . 5 ayrı mahkeme casusluk davasında bu u casusluktur dedi.

AYDIN DOĞAN ZARAR EDEN GAZETE ÇIKARMAM DERDİ AMA..

Radikal bu beceriksizlikleri yüzünden bu cunta faaliyetlerinden kapanıyor. Mali zorlukları yüzünden değil. Aydın Doğan ben zarar eden gazete çıkarmam derdi. Ama Radikal Gazetesi uzun yıllardır, yılda 10 milyon dolar zarar eden bir gazeteydi. O başka Aydın Doğan onu finanse eder, para pulu o tür imkanları var. Ama gazete cuntacılık faaliyeti yapıyor.