Cüneyt Arkın: Star Wars gerici bir film
ensonhaber.com

cüneyt arkın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Türk Sineması'nın 101. yılı kutlamaları kapsamında düzenlediği "Türk Sineması'nda Yıldızlar Geçidi" İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

KATILIM YÜKSEKTİ

Programa Türkan Şoray, Ediz Hun, Cüneyt Arkın, Filiz Akın, Selda Alkor, İzzet Günay, Selma Güneri, Yusuf Sezgin, İpek Acar, Emel Sayın, Işın Karaca, Hakan Peker, Burak Kut gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

FİLİZ AKIN: "DÜNYAYI KURTARAN ADAM'LA BİRLİKTEYİM"

Beraber oynadıkları filmden bir replik gösterildikten sonra Filiz Akın ile Cüneyt Arkın sahneye çıktı. Sahneye gelen ikili eski günleri anımsayarak birbirlerine sarıldı ve duygu dolu anlar yaşadı.

Filiz Akın , "Bugünlerde Star Wars filmi çok gündemde ama ben daha önemlisi ile birlikteyim. 'Dünyayı Kurtaran Adam'la birlikteyim" dedi.

Cüneyt Arkın'dan antrenman - Dünyayı Kurtaran Adam İZLE

CÜNEYT ARKIN: STAR WARS GERİCİ BİR FİLM

Gecede emeği geçenlere teşekkür eden Cüneyt Arkın da, "Filiz Hanımla çok filmler çektik onu öz kızım gibi severim. Star Wars gerici bir film orada mistisizm var, akıl yok. Biz sinemaya geldiğimizde Türkiye’nin nüfusu 30 milyon vardı. O günlerden bu günlere bizi yalnız bırakmadığını için sizlere çok teşekkür ederim. Türk halkı çok büyük ve vefalıdır. Ama o büyüklüğünün farkında değildir” dedi.