Enver Aysever yüzünden konuklar stüdyoyu terk etti
ensonhaber.com

enver aysever

Habertürk'te yayınlanan Karşıt Görüş programının konukları Enver Aysever, Koray Çalışkan, Kemal Öztürk, Ceren Kenar ve Halime Kökçe idi.

Konuklar iç güvenlik paketi hakkında kendi düşüncelerini dile getirirken, Enver Aysever'in açıklamaları stüdyoda gerginliğin artmasına neden oldu.

"YARGILANACAKSINIZ"

Önce Ceren Kenar ile gerginlik yaşayan Aysever, daha sonra Halime Kökçe ve Balçiçek İlter'i hedef aldı. Gezi olaylarının dünyanın en barışçıl eylemi olduğunu söyleyen Enver Aysever, Gezi eylemleri sırasında yaşanan Kabataş olayını hatırlatarak "Kabataş yalanlarınızdan dolayı yargılanacaksınız" diyerek tansiyonu yükseltti.

Enver Aysever yüzünden konuklar stüdyoyu terk etti İZLE

Enver Aysever yüzünden konuklar stüdyoyu terk etti

"SİZ DEDİNİZ DİYE Mİ YARGILANACAĞIZ"

Halime Kökçe daha fazla dayanamayarak "O kadının neler yaşadığı biliyor musunuz? Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz? Çıkan yarım yamalak görüntülere inanıyorsunuz. Kadın konuştu, inanmadınız. O kadını dinleyenlerden biri bensem, diğeri de Balçiçek. Siz dediğiniz için yargılanacağız öyle mi? Allah sizin elinize düşürmesin. " dedi.

Enver Aysever yüzünden konuklar stüdyoyu terk etti

BALÇİÇEK RAHATSIZ OLDU, KENDİNİ SAVUNDU

Balçiçek İlter ise, bu tartışmaların ardından "Enver Aysever kendi adıma şunu söyleyeceğim. Bu konuyu buraya getireceğini adım gibi de biliyordum. Onun için teşekkür ediyorum sana. Yapmamanı düşünürdüm yaptın ama beni de içine katarak! Hayatım boyunca bir daha bu konuyla ilgili konuşmadım. Çünkü yazı yazdım yeterli olduğunu düşündüm. Mesaj da attın destek de verdin bana. Bunu duyuralım buradan. Ben asla görüntü gördüğümü söylemedim. Ben Halime'nin de görüntü gördüğünü söylediğini hatırlamıyorum. Ve biz linç edildik Enver. " diyerek kendini savundu.

Karşıt Görüş programında tartışma anları Video

STÜDYOYU TERK ETTİLER

Tartışmanın ardından Halime Kökçe ile Kemal Öztürk stüdyoyu terk etti. Balçiçek İlter ise programı reklam arasına girerek bitirdi.

Enver Aysever yüzünden konuklar stüdyoyu terk etti