Fatih Harbiye’deki kaynanaya büyük tepki İZLE

Fatih Harbiye’deki kaynanaya büyük tepki İZLE

Gelinine çektirmediği kalmayan "Fatih Harbiye" dizisindeki kayınvalide Kader, sezon boyunca yeri geldi kendini yerlere attı; yeri geldi çayları kahveleri yerlere döktü. Gelinin yaptığı hiçbir şeyi beğenmeyip, oğluyla arasını açmaya çalışan kayınvalide Kader, gelinine eziyet etmeye devam ediyor.

Fatih Harbiye'deki kötü kaynana Kader İZLE

GELİNİNİ HIRSIZLIKLA SUÇLADI

Tüm bu yaptıkları yetmezmiş gibi, şimdi de gelinini hırsızlıkla suçladı! Parasını sakladığı yeri unutan Kader, parayı gelinin aldığını söyleyerek ortalığı birbirine kattı! Sakladığı parayı mutfakta tesadüfen bulan, ekranların en kötü kaynanası, kimseye çaktırmadan parayı cebine geri koyarak, ünvanının hakkını verdi!

Fatih Harbiye’deki kaynanaya büyük tepki İZLE

SEYİRCİLER DİZİDEN AYRILMASINI İSTİYOR

İzleyenleri sinir eden kayınvalide Kader karakterine sosyal medyadan da ilgi büyük! Kimisi rolü canlandıran Seher Terzi'yi tebrik ederken, kimisi karakteri o kadar sinir bozucu buluyor ki diziden ayrılmasını istiyor! Kader Hanım, son bölümde, yaptığı kötülükleri evinin dışına taşıdı. Şimdi de çektirmediği çile kalmayan gelinin ablasının evliliğini sabote etmeye çalışıyor.

'KADER GİBİ KAYNANAM OLSAYDI BOŞANIRDIM'

Öyle ki 'Fatih Harbiye'de gelinine kötü davranan Kader'i canlandıran Seher Terzi de izleyicilere hak veriyor. Terzi, bir röportajında "Kader gibi bir kaynanam olsaydı ya evlenmez ya da hemen boşanırdım" demişti.