Hekimoğlu Emre diziden ayrıldı mı? Aytaç Şaşmaz'dan üzen karar
ensonhaber.com

Her salı akşamı Kanal D ekranlarında yayımlanan ve başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Hekimoğlu dizisinde, adeta yaprak dökümü yaşanıyor.

Adım adım finale yaklaşan dizinin dün akşamki bölümünde Emre, Ateş Hekimoğlu tarafından kovuldu. Dolapdere'nin istifasıyla dengesi tamamen bozulan Ateş, sinirini Emre'den çıkardı ve kendini kaybetti.

Bunun üzerine seyirciler, Hekimoğlu Emre ayrıldı mı? Aytaç Şaşmaz diziden ayrıldı mı? sorularına yanıt aramaya başladı.

Peki, Hekimoğlu Emre diziden ayrıldı mı? İşte son gelişmeler...

HEKİMOĞLU EMRE DİZİDEN AYRILDI MI?

Hekimoğlu dizisinini finaline beş bölüm kala dizide 'Emre' karakterine hayat veren oyuncu Aytaç Şaşmaz diziye veda etti.

Aytaç Şaşmaz, Instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda rol arkadaşları ve set çalışanlarının kendisini alkışlarla uğurladığı bir video ile arkadaşlarıyla çekildiği fotoğraflar yer aldı. Şaşmaz, ''Azalmak'' etiketini kullandığı paylaşımına şu notu düştü:

''Oyuncu arkadaşlarım,abilerim,üstadlar ve tüm güzel ekip.. İyi ki varsınız,iyi ki vardınız!!''

Hekimoğlu Emre diziden ayrıldı mı? Aytaç Şaşmaz'dan üzen karar

AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?

1994 yılında İstanbul'da doğan Aytaç Şaşmaz, oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşidir. Aytaç Şaşmaz'ın ilk oyunculuk deneyimi, 2017 yılında rol aldığı "Kötü Çocuk" isimli sinema filmidir.

Star TV ekranlarında yayımlanan, başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı ''Söz'' dizisinin kadrosunda yer alan Şaşmaz, reklam filmlerinde de boy göstermiştir. Son olarak Hekimoğlu dizisinde Emre Acar rolüne hayat vermiştir.

AYTAÇ ŞAŞMAZ'IN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

2019-2021 Hekimoğlu (Emre) (TV Dizisi) 2017-2019 Söz (Uzman Çavuş Feyzullah) (TV Dizisi) 2019 Aşk Tesadüfleri Sever 2 (Başrol oyuncusu) 2017- Kötü Çocuk (Sinema Filmi)

Hekimoğlu Emre diziden ayrıldı mı? Aytaç Şaşmaz'dan üzen karar

Hekimoğlu Emre diziden ayrıldı mı? Aytaç Şaşmaz'dan üzen karar