İfşa ilişkiyi bitirdi! Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt'a resti çekti
ensonhaber.com

Yasak Elma dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ve ardından çok izlenen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Turna karakteriyle dikkat çeken Sevda Erginci şu günlerde sevgilisinin kadınlara attığı mesajlarla gündemde.

Evlilik yolunda ilerleyen Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt, ilişkisinde flaş bir gelişme yaşandı. Bir süredir Bodrum'da tatilde olan çift, ifşa şoku yaşadı.

MESAJLARI ORTAYA ÇIKTI

Avukat Seray Öztürk, oyuncu Yılmaz Kunt'la mesajlarını Instagram'daki sayfasında yayınladı. Mesajlarda Yılmaz Kunt'un avukat Öztürk'le buluşmak için mesajlar attığı görüldü.

Kunt'un kendisine attığı fotoğraf ve video'ları da paylaşan Öztürk, "İyi tatiller" yazarak, Erginci ve Kunt'a gönderme yaptı.

Öztürk son olarak, "Yılmaz Kunt sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun" mesajını paylaştı.

"HACKLENDİM"

Bu mesajlardan sonra başka kadınlar da Yılmaz Kunt'un mesajlarına maruz kaldıklarını açıkladı.

AYRILDILAR

Kısa bir süre sonra hesabının hacklendiğini açıklayan Öztürk, hukuki işlem başlatacağını söylese de çiftin ilişkisi kurtulamadı.

Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt, sosyal medya hesaplarından birbirini silerek ayrılığı doğruladı.

YILMAZ KUNT KİMDİR?

1994 Ankara doğumlu oyuncu olan Yılmaz Kunt, 1.89 boyunda ve 80 kilodur. 2015 yılında Best Model of Turkey yarışması erkekler kategorisinde birinci seçilerek adını duyurdu. Kunt, Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

ROL ALDIĞI PROJELER

Gülümse Yeter Bahtiyar Ölmez Afili Aşk Kırmızı Oda Baş Belası

ALDIĞI ÖDÜLLER

2015 Best Model of Turkey Birincilik 2015 Best Model European Union Birincilik 2015 Best Model of the World Birincilik

İfşa ilişkiyi bitirdi! Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt'a resti çekti

İfşa ilişkiyi bitirdi! Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt'a resti çekti