Karagül'de Kendal'a tokat gibi sözler

ss

Fox ekranlarının 1. sezonu ile çok ses getiren dizisi Karagül, 2. sezonuyla da adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Cuma günlerinin reyting rekortmeni dizisi Karagül, içindeki karakterler ve yaşadıkları hayat hikayeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Karagül'de Kendal'a tokat gibi sözler İZLE

KENDAL SUS PUS OLDU

Karagül, dün akşamki bölümünde kadının toplumdaki yerine büyük bir göndermede bulundu. Toplumun bazı kesimlerinde kadının erkeklerin gözündeki yerleri ve uğradıkları haksızlığın belki de en büyüğü olan namus davası işlendi. Özlem'in abileri tarafından kaçırılan Melek'in abisi Kendal ile girdiği diyalog çok konşuldu.

Karagül'de Kendal'a tokat gibi sözler

MELEK'TEN MÜTHİŞ PERFORMANS

Karagül'de Olay kısaca şöyle gelişiyor: Karagül'ün saf ve temiz karakteri Melek Şamverdi kaçırıldıktan sonra ormanın ıssız bir yerinde baygın bulunur ve eve getirilir. Daha kapıdan içeri girer girmez abisi Kendal'ın ilk sorduğu şey ona dokunup dokunmadıkları olur. Kendal, kız kardeşinin namusuna bir zarar gelip gelmediğinden endişelenmiştir. Bu duruma içerlenen Melek, Karagül'de belki de bugüne kadar ki en iyi performanslardan birine imza atar.

Karagül'de Kendal'a tokat gibi sözler