Mahalle filmi konusu nedir? Mahalle filmi oyuncuları..
ensonhaber.com

Yönetmen koltuğunda Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman'ın oturduğu, senaryosunu ise yine Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman'ın kaleme aldığı Mahalle filmi, bu akşam saat 00.15'te Fox TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Hazar Ergüçlü, Serhat Teoman, Emre Erkan ve Selahattin Töz gibi başarılı isimlerin yer aldığı Mahalle filminin konusu ve oyuncuları, filmi izlemek isteyenler tarafından merakla araştırılıyor.

Peki Mahalle filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Mahalle filmi konusu ve oyuncuları..

MAHALLE FİLMİ KONUSU NEDİR?

Mahalle filminde, kendi kanunlarını kendi yazan bir mahallede yaşayan üç arkadaşın yeni taşınan, gizemli bir yabancı ile birden değişen hayatları anlatıyor. Filmde ayrıca ön yargıların birçok hayatı nerelere sürüklediğine dikkat çekiliyor.

Yıllardır aynı mahallede birlikte yaşayan üç yakın arkadaş, Ömer, Sabri ve Kenan evli ve çocuklu, kendi hallerinde esnaflardır. Ancak bir gün mahallelerinin yakınına gelen bir yabancı, hayatlarını tamamen değiştirecektir.

Mahalle filmi konusu nedir? Mahalle filmi oyuncuları..

MAHALLE FİLMİ OYUNCULARI

Buğra Gülsoy- Sabri Serhat Teoman- Kenan Emre Erkan- Ömer Selahattin Töz Hazal Ergüçlü Selen Öztürk Gökçen Ateş Hazar Ergüçlü Burak Sevinç Gökhan Soylu Yiğit Çakır

Mahalle filmi konusu nedir? Mahalle filmi oyuncuları..