Melis Buse Betkayan, evli sevgilisi tarafından canlı yayında darbedildi! Küfürler havada uçuştu!

Kısmetse Olur yarışması herkesi etkisi altına aldı ve yıllar geçmesine rağmen akıllardan silinmedi. Özellikle ilk sezonu ile dikkatleri çeken yarışma, tekrarlarıyla bile rekor kırmaya devam ediyor.

Yarışmaya ilk sezon katılan isimlerden birisi olan Melis Buse Betkayan, tavırları ile adını unutulmazlar arasına yazdırdı.

Yarışmada birçok kişinin nefretini kazanan Betkayan, diğer isimlerden daha çok ünlendi ve bunu yarışmadan sonra bile devam ettirdi.

Yarışma bittikten sonra çıktığı televizyon kanallarında olayların bir kurgudan ibaret olduğunu söyleyen Betkayan, şu sıralar aşk hayatıyla gündemde.

n Melis'in, geçtiğimiz günlerde evli bir TikTok fenomeni 'Serbest Hoca' olarak bilinen Reşit Bozdağ ile birlikte olduğunu duyurmuştu.

Karısına ve diğer sevgilisine daha önce TikTok canlı yayınında şiddet gösteren Reşit Bozdağ, bu sefer de Melis Buse Betkayan'a şiddet gösterirken kaydedildi.

Melis Buse Betkayan'ın şaşırtan halleri

Melis Buse Betkayan'ın geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile olan fotoğrafları kaldırması ayrıldıklarına dair iddiaları gündeme getirmişti. Ancak ayrılmadıkları ortaya çıktı.

Melis'in TikTok'ta bir başka fenomen ile açtığı yayın, sosyal medyada gündem oldu.

TikTok'ta canlı yayında olan Melis'in yanında Reşit Bozdağ yer alıyordu. Öncesinde ne konuşulduğu bilinmeyen videoda karşı taraf "Emin ol senin için iyi olsaydı üzülen taraf sen olmazdın" dediği duyuluyor.

Tam o esnada Reşit Bozdağ, Melis'in üstüne yürüyor ve ortalık karışıyor. Küfürler eden Reşit Bozdağ'ın, Melis'in kollarından tuttuğu görülüyor.

Yayının diğer muhatabı olan Şeyma isimli kadına çirkin imalarda bulunan Serbest Hoca'ya Melis "Yapma, yapma" diyor. Son bir hamle ile telefonu eline alıyor Melis yayını kapatıyor.

Ayrıca bir başka canlı yayında Melis hakkında konuşan Reşit Bozdağ'ın "Bergen'in kocası gibi olacağım. Seni bu ülkenin yeni Bergen'i yapacağım!" diyerek Melis'i ölümle tehdit ettiği de öne sürüldü.