Merve Dizdar'dan olay pozlar! Bakan bir daha baktı, kimse bakmaya doyamadı...

25 Haziran 1985 yılında İzmir'de dünyaya gelen Merve Dizdar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu.

Güzel isim okulunu tamamladıktan sonra, Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yaptı.

Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar ve Çılgın Dershane Üniversitede gibi yapımlarda yer alan oyuncu, asıl parlamasını ise Masumlar Apartmanı'nda yaptı.

TRT ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben'e hayat veren oyuncu, birçok ödülün sahibi oldu.

Kısa süre içerisinde bu dizi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Dizdar, 2018 yılında evlendiği Gürhan Altundaşar ile 2021 yılında boşandı.

Uzun süre magazin basınını meşgul eden bu boşanma için "ihanet" iddiaları gündeme geldi. Ancak Dizdar, iddiaları yalanladı ve anlaşamadıkları için ayrıldıklarını söyledi.

Şimdilerde Ömer dizisi ile yeniden ekranlara dönen ve güzelliğiyle göz kamaştıran Dizdar, sosyal medyanın da aktif kullanıcıları arasında yer alıyor.

Birbirinden güzel karelerini yayınlayan oyuncu, cesur pozlarıyla gündeme gelmeye başladı. Hayranlarının beğenisini kazan Merve Dizdar, akıllarda ise hala Gülben olarak yer ediniyor.

Merve Dizdar'ın fotoğraflarına yorum yapan hayranları, Masumlar Apartmanı'nı anmadan geçemiyor.

Merve Dizdar stili

Bugüne kadar birçok projede yer alan Merve Dizdar, sosyal medya üzerinden verdiği pozlarla adından söz ettiriyor. Güzel ve başarılı ismin kusursuz fiziğine yorum yağıyor.

Dizdar'ın hayranları, "Bu ne güzellik Gülben" demekten kendisini alamazken, oyuncu Ömer dizisinde bambaşka bir karaktere hayat veriyor.

Yine oyunculuğu ile adından söz ettiren Dizdar'ın tesettürlü hali ise yine sosyal medyanın gündemine oturdu.