Murat Yetkin ile Mustafa Karaalioğlu'nun canlı yayın kavgası
ensonhaber.com

Hürriyet Daily News Genel Yayın Yönetmeni Murat Yetkin ve gazeteci Mustafa Karaalioğlu, NTV'de Siyasi İşler programına konuk oldu. Programda Suruç katliamanı konuşan iki gazeteci, birbirlerine girdi.

KARAALİOĞLU HDP'Yİ SUÇLADI

Mustafa Karaalioğlu, Suruç patlamasıyla ilgili HDP’ye ağır eleştiriler yöneltti ve HDP’yi bölgeye polis sokmamakla suçladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik tepkileri yersiz ve algı operasyonu olarak yorumlayan Karaalioğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş‘ın saldırıyla ilgili yaptığı açıklamalarda Ceylanpınar’ı işaret ettiğini ve bugün iki polisin şehit edilmesinin dikkat çekici olduğunu ifade etti.

Murat Yetkin ile Mustafa Karaalioğlu'nun canlı yayın kavgası

Murat Yetkin ile Mustafa Karaalioğlu'nun canlı yayın kavgası

MURAT YETKİN: KATİLE KATİL DEMEYİ ÖĞREN

Bunun üzerine söz alan Murat Yetkin, "Arkadas sen önce katile katil demeyi öğren önce" dediğinde ise ikili arasında kızılca kıyamet koptu.

"NE SAÇMALIYORSUN SEN"

Murat Yetkin’in ifadesine sinirlenen Karaalioğlu, "Şu an saçmalıyorsun, ne demek katil de yahu. Beni dinlemedin galiba" dedi. Yetkin de "Benimle bu şekilde konuşamazsın, asıl sen saçmalıyorsun" diye karşılık verdi. Gerginliğin artması üzerine araya giren moderatör reklam arası verdi.Murat Yetkin ile Mustafa Karaalioğlu'nun canlı yayın kavgası