Önünü açarak paylaştı! Kısmetse Olur'un Cansel'inden derin göğüs dekolteli pozlar: 'Seni sevmek...'

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanarak ülke gündemini sallayan ve magazin dünyasında günlerce konuşulan Kısmetse Olur programı, yeni bölümleriyle YouTube'da yayınlanmayı sürdürüyor. Öykü Sertel'in sunumuyla ekrana gelen programda birbirinden güzel kadın adaylar bulunurken, yakışıklılığıyla göz dolduran erkek adaylar da yarışıyor. Kadın yarışmacılar arasında öne çıkan isimlerden olan Cansel Ayanoğlu ise, yarışmadaki tavırlarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Kısmetse Olur'un Cansel'inden göğüs dekolteli poz!

Sevilen yarışma devam ederken adaylardan Cansel Ayanoğlu da sık sık kendisinden bahsettiriyor. 25 yaşında olan ve Aslan burcu olduğu bilinen Ayanoğlu'nun estetisyenlik yaptığı biliniyor. 7 yaşında bir kızı olduğu bilinen fenomen isim, yarışmada burnunun estetik olduğunu söylediği sözleriyle dikkat çekmişti.

Hesabında 154 bin civarı takipçisi bulunan yeni sezon yarışmacısı, yarışmaya katılırken "Ben zaten bu tektaşı kendime alabiliyorum. Önemli olan bunu bana takabilecek bir erkek." şeklinde konuşmuştu.

"Seni sevmek..."

Ayanoğlu'ndan bu kez partneriyle birlikte çekildiği bir derin dekolteli poz geldi. Fenomen isim partneri Oğulcan Yılmaz ile çekildiği fotoğrafı "Seni sevmek..." notunu düşerek paylaştı.

İşte Kısmetse Olur'un yarışmacılarından Cansel Ayanoğlu'nun çok konuşulan bazı fotoğrafları...