8 Nisan 2022 Cuma reyting sonuçları
ensonhaber.com

Dün akşam yayınlanan dizi, film, yarışma ve haber programlarının reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak ediliyor.

8 Nisan 2022 Cuma akşamı ATV'de Yalnız Kurt, Kanal D’de Arka Sokaklar, Star TV’de Kaderimin Oyunu, Fox TV’de Aşk Mantık İntikam, TRT 1’de Kasaba Doktoru, Show TV’de Aziz ve TV8’de Survivor All Star 2022 yapımları arasında reyting yarışı vardı.

Günlük olarak yayınlanan dizi, film, yarışma ve haber programların izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralanıyor.

Peki, 8 Nisan 2022 Cuma reyting sıralamasına göre en çok ne izlendi? Hangi dizi, film ve yarışma programları birbiriyle kapıştı? İşte 8 Nisan 2022 Cuma reyting sonuçları...

8 Nisan 2022 Cuma reyting sonuçları açıklandı

8 Nisan 2022 Cuma akşamı yayınlanan dizi, film, yarışma ve haber programlarının reyting sonuçları açıklandı.

Total’de 1. sırada TV8’de izleyici ile buluşan “Survivor All Star”, 2. sırada Kanal D’de ekranlara gelen “Arka Sokaklar”, 3. sırada ise “Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber” yer aldı.

TRT 1'de ilk kez ekranlara gelen "Kasaba Doktoru" reyting yarışını Total'de 7. olarak tamamladı.

AB’de 1. sırada “Survivor All Star”, 2. sırada “Kasaba Doktoru”, 3. sırada ise “Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber” yer aldı.

8 Nisan 2022 Cuma reyting sonuçları

Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyor

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Kanal D'nin polisiye dizisi Arka Sokaklar, 622. bölümüyle ekranlara geldi.

Aksiyon dolu sahneleriyle nefes kesen Arka Sokaklar dizisi, geçen yıllara ve yaşanan ayrılıklara rağmen zirvedeki yerini korudu.

8 Nisan 2022 Cuma reyting sonuçları