Sahra Survivor'ı karıştırdı - Tıkla İzle

Sahra Survivor'ı karıştırdı - Tıkla İzle

Survivor Gönüllüler takımında geçen hafta yaşanan Berna ve Sahra tartışma kavgaya dönüşmüş ardından Berna, Sahra'ya saldırarak yarışmadan diskalifiye olmuştu. Bu hafta ise Sahra'nın birinci olan Yiğit'e yakınlık göstermesi bardağı taşıran son damla oldu. Bu harekete kızan Turabi, ada konseyinde Sahra'nın ismini yazdı.

Acun ve Turabi'den Sahra'ya tepki - İZLE

ACUN ILICALI'DAN AYAR

Acun Ilıcalı Gönüllüler takımını, böyle bir yarışmacıyı kaybettikleri için eleştirdi. Berna'nın gitmesinden sonra Gönüllüler takımının hiç bir oyunu kazanamadığını söyleyen Acun Ilıcalı, sağlam duramadıklarını söyledi. Sahra'nın savunmaya geçmesi üzerine ise Acun Ilıcalı "Aranızda Berna şöyle, Berna böyle diye konuşuyorsunuz, Berna bunları duyuyor, gelip soru sorunca, sen işine bak diyorsun. Ama kız hakkında konuşuyorsun. O kızın bu hale gelmesinde senin payın var." diyerek sert bir şekilde tepkisini ortaya koydu. Turabi'de Acun Ilıcalı'nın sözlerine destek vererek, "Bende olsam vururdum, Berna delikanlı kız" dedi. Acun Ilıcalı , Berna'nın önemli bir yarışmacı olduğunu söyleyerek, hiç bir oyunu kazanamamalarını buna bağladı.

Sahra Berna tekme tokat kavga etti - Survivor

Survivor'da Berna Canbeldek diskalifiye edildi - Survivor

Berna'nın gözyaşları - Survivor Ünlüler Gönüllüler

ADA KONSEYİNDE SAHRA'YA AĞIR ELEŞTİRİ

Berna'nın elenmesi ile ilgili geçen konuşmada Acun Ilıcalı Sahra-Berna olayını Sahra'nın yüzüne vurdu. Kendini savunan Sahra'ya görüntüleri izlediğini ve Berna'ya yapılan haksız çıkışları ve aşırı tahriği ifade eden Acun Ilıcalı Sahra'yı şoke etti. Sahra'nın Acun Ilıcalı'nın her sözüne bir bahane öne süren Sahra'ya Sahra-Berna tartışmasının başından itibaren Sahra'nın haksızlık ettiğini vurgulayan Acun Ilıcalı zaman zaman konu ile ilgili diğer takım üyelerinin de fikrini aldı.

BİRİNCİ OLAN YİĞİT'E YAKINLAŞTI

Turabi neden Sahra'nın ismini neden yazdı?
Gönüllülerden yarışmacı Sahra'nın Turabi'nin yanından ayrılıp birinci olan Yiğit'e yakınlaşması, Turabi'nin sinirlenmesine sebep oldu. Turabi Sahra'nın bu yaptığına dayanamayınca ada konseyinde Sahra'nın ismini yazdı. İsmini gören Sahra ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Sahra Survivor'ı karıştırdı - Tıkla İzle