Semercioğlu'ndan Sözcü'ye tokat gibi yanıt
ensonhaber.com

Semercioğlu'ndan Sözcü'ye tokat gibi yanıt

Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk'ün yatı olarak bilinen Savarona'da ilk kez resmi bir ağırlamada bulundu. Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyesi İzzetbegoviç, Erdoğan'ın konuğu olarak Savarona'daydı.

DEVLET SATIN ALDI, PROTOKOL YATI OLDU

Atatürk için alınan, ancak daha sonra turistik gezilerde kullanılan, adı 2 yıl öncesine kadar fuhuş skandallarıyla anılan Savarona, Atatürk'ün mirasına sahip çıkmak için devlet tarafından satın alındı ve protokol yatı olarak kullanılmaya başlandı.

Semercioğlu'ndan Sözcü'ye tokat gibi yanıt

"ATATÜRK'ÜN MİRASINI YİYOR" DEDİLER

Ancak Sözcü gazetesi Erdoğan'ın bu yatı kullanmasından rahatsız oldu ve "Atatürk'ün mirasını yiyor" şeklinde bir manşet attı.

Öyle ki birçok Hürriyet yazarı da Sözcü'nün manşetine benzer içerikte yazılar kaleme aldı.

Semercioğlu'ndan Sözcü'ye tokat gibi yanıt

HÜRRİYET YAZARI BİLE ÇILDIRDI

Ulusalcı gazete ve yazarların Erdoğan düşmanlığı yüzünden Savarona'nın devletleştirilmesine kızması, bir Hürriyet yazarını bile çıldırttı: Cengiz Semercioğlu..

Kelebek ekinde yazan Semercioğlu, Savarona'nın protokol yatı olmasını eleştirenlere tokat gibi cevap niteliğinde bir yazı kaleme aldı. İşte yazıdaki o bölümler:

"Atatürk'ün mirasını yiyor" diyorlar..

Savarona bakımsızlıktan hurdaya döndüğünde isyan ettiniz, turistik amaçla hizmet verdiği zaman isyan ettiniz, yatta fuhuş partileri yapılmasına isyan ettiniz, şimdi Erdoğan'ın kullanmasına isyan ediyorsunuz..

ASIL TURİST GEMİSİ OLMASI ATATÜRK'E SAYGISIZLIK

Çok merak ediyorum, bu yat ne amaçla kullanılsaydı memnun olacaktınız? Kaldırılıp müzeye koysak sevinirdiniz herhalde. Savarona'nın turistik amaçla kiralanması asıl Atatürk'ün hatırasına yapılmış büyük saygısızlıktır..

FUHUŞ YUVASI MI OLSAYDI

Geçmişte Atatürk kullanıyordu, bugün Erdoğan kullanıyor, ileride seçilmiş Cumhurbaşkanı kullanacak. Bunun nesinden rahatsız oluyorsunuz. Atatürk'ün yatının fuhuş yuvası ya da parti mekanı olmasındansa Türk devletinin resmi protokol yatı olması hepimizi mutlu etmeli.

Erdoğan Bakir İzzetbegoviç'le Savarona yatında görüştü İZLE

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN