Star gazetesi önünde bomba bulundu

Star Gazetesi'ne gönderilen şüpheli paket bomba paniğine neden oldu. Çok sayıda polis ve bomba imha ekibi gazetede güvenlik önlemi alırken, çalışanlar binayı boşalttı.

ZAMAN AYARLI BOMBA

Gazeteye gönderilen şüpheli paketin zaman ayarlı bomba olduğu ileri sürüldü.

Star gazetesi önünde bomba bulundu

MLKP AMBLEMİ

Binanın önünde bulunan bombanın üzerinde "Kadınların intikamını alacağız." yazısı ile MLKP amblemi ve imzasının bulunduğu görüldü.

STAR MEDYA GRUBU'NDAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Star Medya Grubu'ndan bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer verildi;  Star Medya Grubuna yönelik son dönemde sistemli bir şekilde yapılan "hedef gösterme çabaları" meyvesini verdi. Star Medya Grubuna bağlı 24 televizyonu ve Star Gazetesi'nin bulunduğu binanın bahçesine bugün öğle saatlerinde bir bomba bırakılmıştır.

Star gazetesi önünde bomba bulundu

ZAMAN AYARLI BOMBA

Zaman ayarlı ve basınç tesirli bomba medya grubumuzun güvenlik görevlilerince farkedilmiş, bomba imha uzmanlarının başarılı çalışması sonucu hedefine ulaşmadan imha edilmiştir. Star Medya Grubunun yemekhanesinin bulunduğu giriş katının hemen yanına saat 11'de, dışarıdan atılmak suretiyle bırakılan bombanın öğle yemeğine gelen personelimizi hedef aldığı aşikârdır.

Gerçekleri açıklamaktan, Türkiye üzerinde oynanan gayri milli oyunları deşifre etmekten bir an bile geri durmayan Star Medya'yı bomba ile susturmaya çalışan terör gruplarının bu çabalarının beyhude olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Terör grupları hedeflerine bomba ile ulaşmak isterken, onları yaptıkları yayınlarıyla "motive" eden, 24 televizyonu ve Star gazetesini açıkça hedef gösteren başta Doğan Grubu ve paralel yapı medyası olmak üzere, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a da bir hatırlatma da bulunmak isteriz.

Türkiye'nin gayri milli unsurlara teslim edilmesi nihedefleyen her türlü hamle, karşısında Star Medya Grubu'nu bulacaktır. Ne bomba ne açık ya da gizli tehditler bizi ülke sevdasından, gayri milli projeleri deşifre etmekten ve bu yönde haber yapmaktan alıkoyamayacaktır.