Yarı çıplak poz geldi! Hadise'nin olay fotoğrafına yorum yağdı:

22 Ekim 1985 yılında Belçika'da dünyaya gelen Hadise, Deli Oğlan şarkısıyla iyi bir çıkış yakaladı ve ilgi çekmeye başladı.

Akabinde Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil etti ve dördüncü olarak yarışmadan ayrıldı.

Yarışma sayesinde popülerliğini artıran başarılı isim, Türkiye'de yaşamaya başladı ve peş peşe birbirinden hit parçalara imza attı.

Yaptığı şarkılarla gelen başarıyı O Ses Türkiye jüri üyeliği ile destekleyen Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda evlendi.

2 yıl Kaan Yıldırım ile aşk yaşadıktan sonr Mehmet Dinçerler'e gönlünü kaptıran Hadise, aldığı ani evlilik kararı ile herkesi şaşırttı.

Ancak başarılı ismin evliliği uızun ömürlü olmadı. Hadise, 15 Eylül 2022 tarihinde Dinçerler'e boşanma davası açtığını duyurdu. Çift, 30 Eylül 2022 tarihinde Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandı.

Bu boşanmanın ardından Hadise birbirinden cesur pozlarına ve sahne kıyafetlerine de geri döndü. Sosyal medyasını aktif kullanan yıldız isim, peş peşe yeni kareler yayınlamaya başladı.

Hadise şov

Hadise sahneye çıkmadan önce hazırlığını tamamlayıp, ayna karşısında poz verdi. Sarı derin dekolteli elbisesi ile parlayan Hadise, ayna karşısındaki pozunu hayranlarının beğenisine sundu.

Hadise bu pozu sosyal medyayan koyarken de, "Ayna Ayna söyle bana…Tamam tamam biliyorum" notunu düştü.

Başarılı ismi bazı hayranları eleştiri yağmuruna tutarken, bazıları güzelliğine dair yorumlarda bulunmayı ihmal etmedi.