Yasak Elma 163. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yıldız'ın kusursuz planı dengeleri alt üst edecek...

İlk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun, senaristliğini Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yaptığı Yasak Elma'nın 6. sezonu devam ediyor.

FOX TV'de yayınlanan fenomen dizisinin oyuncu kadrosunda ise Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Bu sezon final yapacağı bilinen Yasak Elma’nın yeni bölümünde Yıldız’ın entrikası izleyicileri televizyona kilitleyecek.

Dizinin son bölümünde Doğan, Selim ve Handan’ın ilişkisi olduğunu öğrenince Handan’ı yurt dışına gönderdi. Ancak Handan, Selim’in hayatındaki kadını öğrenmeden gitmenin niyetinde değil. Diğer yandan Doğan, Yıldız ve Julia’yı tanıştırmak istedi. Tanışma yemeği pek olumlu geçmedi.

Son sahnede ise Handan, Ezgi’nin evinin önünde Selim’i Kumru ile öpüşürken gördü. Bir sonraki bölümde Handan’ın adımı ne olacak? Kumru’nun gerçek hayatı ortaya çıkacak mı?

Yeni bölümde neler olacak?

Dizinin yeni bölüm fragmanında Selim, Zeynep’i evine bırakırken Kumru’yu görüyor. Kumru’nun gerçek hayatını fark ediyor. Diğer yandan Yıldız, Julia hakkında kusursuz bir plan yapıyor. Ancak duruma Ender de dahil olacak. İşte yeni bölüm 2. fragmanı…

Yasak Elma 163. bölüm 2. fragmanı