Memleketi için nöbet tutan küçük çocuk

15 Temmuz gecesi, halkın seçtiği Cumhurbaşkanı ve iktidara zorbalıkla el koymaya çalışan FETÖ'cü darbeciler püskürtüldü.

TANKLARA KARŞI DİRENDİLER, DARBEYİ PÜSKÜRTTÜLER

Darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasında kuşkusuz birçok faktör etkili oldu. Ancak bu faktörlerin en büyüğü, halkın sokaklara çıkarak darbeye ve darbecilere karşı direnmesi oldu.

Ülkesine ve milletin iradesine yapılan hakarete izin vermeyen millet, tam teçhizatlı silahlı teröristlerin karşısına tamamen sivil halde çıktılar.

Tankların, topların ve kurşunların hedefi oldular. Kimisi canını feda etti, kimisi ise yaralandı. Bu millet yine de geri adım atmadı, darbecileri püskürtmeyi başardı.

Şimdi ise milletimiz hem vatana sahip çıktığını göstermek için hem de olası bir kalkışma ihtimaline karşı sokaklarda, kışlaların önünde memleket nöbetleri tutuyor.

KÜÇÜCÜK ÇOCUĞUN MEMLEKET NÖBETİ

"Vatan, millet, Sakarya" ruhunun vücut bulmuş halini yansıtan Düzceli bu çocuk, küçücük yaşına bakmadan sokakları zorbalara, FETÖ'cü teröristlere bırakmayacağını ilan ediyor, oyuncak kamyonuna astığı Türk bayrağıyla memleketi için 'var' olduğunu haykırıyor..

Memleketi için nöbet tutan küçük çocuk