Messi ve Ronaldo milli takımlarında yok

Futbolda gelecek hafta milli mesai yeniden başlıyor. Dünya genelinde birçok ülkede ligler araya girecek ve milli takımlar sahne alacak.

Messi ve Ronaldo milli takımlarında yok

MESSİ YİNE KADRODA YOK

Arjantin'in eylül başında Guatemala ve Kolombiya ile oynadığı hazırlık maçlarında kadroda yer almayan Messi, milli takım formasını Irak ve Brezilya ile oynanacak karşılaşmalarda da giyemeyecek.

Messi'yi kadroya almayan Arjantin Teknik Direktörü Lionel Scaloni, "Messi ile yeniden konuştum ve milli takıma dönmek için henüz uygun zamanın gelmediğine karar verdik." ifadelerini kullandı.

Messi ve Ronaldo milli takımlarında yok

RONALDO İÇİM FARKLI İDDİALAR VAR

Messi'nin aksine Ronaldo'nun kadroya alınmaması üzerine farklı senaryolar mevcut. Eylül başında oynanan milli maçlar için kadroya davet edilmeyen Ronaldo'nun o dönem Juventus'a adapte olmak için affını istediği ifade edilmişti.

Bir kez daha milli takım kadrosunda yer almayan Ronaldo için iki farklı iddia var. Bir taraf Portekizlinin Juventus için milli takımda yer almadığını, diğer taraf ise son dönemde hakkında çıkan tecavüz suçlaması nedeniyle kadroya alınmadığını iddia ediyor.

Messi ve Ronaldo milli takımlarında yok