Metin Feyzioğlu: Türk milleti yeniden şahlanmıştır
İHA

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Kayseri Şubesi’nin düzenlediği ‘Ulusal Egemenlik Hukuk ve Demokrasi’ konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

İl Özel İdaresi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konferans saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Metin Feyzioğlu: Türk milleti yeniden şahlanmıştır

"SEFİLSİNİZ, AŞAĞILIKSINIZ, KANLI KATİLLERSİNİZ"

Konferansta konuşan Feyzioğlu, terör örgütü PKK’ya tepki göstererek, “Bölücü, kanlı, vahşi, aşağılık terör örgütü PKK. Gencecik çocukları evlerinden, analarından alıp hendeklerin önüne nöbetçi dikiyorsunuz. Kendiniz uyuşturucu ticareti yapıp haremlerde yaşıyorsunuz. Sefilsiniz, aşağılıksınız, kanlı katillersiniz. Kimseden korkumuz yok, PKK aşağılık terör örgütüdür. Yeniliyorsunuz. Biliyorum dağda yaşıyor diye yutturulan ancak villalarda, vadilerde harikulade hayat süren, insan kanıyla o hayatları süren sefiller; yeniliyorsunuz.

Metin Feyzioğlu: Türk milleti yeniden şahlanmıştır

"SİZİ TÜRK MİLLETİ YENİYOR"

Sizi Türk ordusu, Türk polisi ve topyekun Türk milleti yeniyor. Sizin bu topraklardan kökünüzü elbirliğiyle kazıyacağız. Bu konuda lütfen kararlı olun. En ufak bir karamsarlığa ne olursa olsun izin vermeyin. Çünkü bu teröristlerin istediği şu; umutsuzluğa düşelim, karamsarlığa kapılalım, yenildiğimizi sanalım ki bize diz çöktürsünler.

Metin Feyzioğlu: Türk milleti yeniden şahlanmıştır VİDEO

"TÜRK MİLLETİ YENİDEN ŞAHLANMIŞTIR"

Türk milleti yeniden şahlanmıştır, Türk Silahlı Kuvvetleri yeniden işi ele almıştır. Tam bir kararlılıkla Türk ordusu, Türk polisi onların inlerine tek tek girmektedir. Bu iş bitecektir. Bu konuda rahat olun” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)