Metin Şentürk eski eşine 4 milyon TL ödeyecek
İHA

Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ün, 2014 yılında çekişmeli olarak boşandığı eşi Fulya Kalkavan’ın, evli oldukları dönemde birlikte yaşadıkları Sarıyer Reşitpaşa’daki 4 katlı lüks malikanenin yarısını istediği, mal paylaşımı davası karara bağlandı.

4 MİLYON 337 BİN LİRA ÖDEYECEK

İstanbul 2. Aile Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına Şentürk ve Kalkavan katılmazken tarafların avukatları salonda hazır bulundu. Davayı karara bağlayan mahkeme, Metin Şentürk’ün eski eşi Fulya Kalkavan’a 4 milyon 337 bin TL’yi 2015 yılından itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte ödemesine karar verdi.

Metin Şentürk eski eşine 4 milyon TL ödeyecek

"GÖZLERİME İNANAMADIM"

Kararın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Metin Şentürk "Bugün manşetlerden okuduğunuz haberleri görünce; ben de sizler gibi gözlerime inanamadım. Beni seven hiç kimse üzülmesin. Bu karar doğru ve adil değildir. Bir üst mahkemede adaletin terazisi yerini bulacaktır. Adalete ve ilahi adalete inancım sonsuz..." dedi.

Metin Şentürk eski eşine 4 milyon TL ödeyecek

2014'TE KARARA BAĞLANMIŞTI

Çekişmeli olarak görülen ve 2014 yılında karara bağlanan boşanma davasında mahkeme, Metin Şentürk’ün, Fulya Kalkavan’a 100 bin TL maddi, 50 bin TL manevi tazminat ile ayda 5 bin TL yoksulluk nafakası ödemesine karar vermişti.

Metin Şentürk eski eşine 4 milyon TL ödeyecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)