MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sinop'ta konuştu
İHA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sinop'ta konuştu

Seçim mitingini gerçekleştirmek için Sinop'a gelen Bahçeli, Uğur Mumcu Meydanı'nda Sinoplulara seslendi.

"İHANETİN BELİNİ KIRACAĞIZ"

"İhanetin belini kıracak ve kökünü kazıyacağız. Ya da ihanet cephesinin Türk milletinin yaşama iradesini kırarak ülkeyi kanlı bir bölünme ve çatışma sürecine sokmasına seyirci kalacağız" sözleriyle konuşmaya başlayan Bahçeli, konuşmasının devamında, "İnanıyorum ki Sinoplular da ve ülkemizin her yerindeki kardeşlerimiz de aynı inançla haykıracak ve teslimiyete karşı bizimle yürüyecektir. Tavize karşı, sömürüye karşı bizimle yürüyecektir. Tehditlere aldanmadan, siyasi rüşvetleri elinin tersiyle iterek, istismarcılara kanmayarak, ahlaksızlığa, yoksulluğa, yolsuzluğa, rüşvete, yasaklara, anti demokratik politikalara yetti artık diyerek oyunuzu veriniz." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sinop'ta konuştu

"GEL NE OLURSAN OL YİNE GEL"

Ak Parti ile CHP seçmenlerine de seslenen Bahçeli, Ak Parti'nin aldığı oyları kötüye kullandığını belirterek, konuşmasını "AKP'ye oy veren kardeşim Türkiye kötüye gidiyor. Artık siyasi taassup ve tarafgirlikle hareket edecek vakit kalmamıştır. AKP aldığı oyları kötüye kullanmış, Türkiye'yi enkaza çevirmiştir. AKP'ye destek veren kardeşim, ülken için, vatanın için gel bu defa birlikte yürüyelim. Bunlarda hayır yok, bunlarda ümit yok, bunlarla huzur yok. CHP'ye oy veren vatandaşlarım. Atatürk'ün kurduğu partinin halini görünüz. Alkışçıların düştükleri acı manzaralardan ibret alınız. Bu defa gelin bizimle yürüyün. Kararsız duran henüz tercihini yapmamış kardeşim. Boşuna zaman kaybetme, MHP bilin ki seninle ve senin yanında. Gel ne olursan ol yine gel. İster AKP'li ol. İster CHP'li ol, ister diğer partilere oy vermiş ol yine de MHP'ye yürü. Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletidir." şeklinde sürdürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sinop'ta konuştu

"30 MİLYON 500 BİN İNSANIMIZ YARDIMA MUHTAÇ"

Konuşmasının devamını ekonomi üzerinden sürdüren Bahçeli, konuşmasını "Değerli Sinoplular, Türk milleti asla yoksulluğa mecbur değildir. Vatandaşımız bu zillete mahkum değildir. Bu itibarla AKP politikalarını şiddetle reddediyorum. Yoksulluk tarihimiz, onursuzluk kısmetimiz olamaz. 30 milyon 500 bin insanımız yardıma muhtaçtır. Sinoplu işsiz ve umutsuzdur. Gençler bunalımda ve karamsardır. Çocuklar sahipsiz ve eğitimsizdir. Sokaklar suçlulara, evler hırsızlara emanet edilmiştir" şeklinde sonlandırdı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sinop'ta konuştu

Bahçeli miting sonrası Sinop'tan ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)