Motorola zırhlı akıllı telefonunu tanıttı

motoor

Motorola'nın, yeni zırhlı akıllı telefonu Symbol TC70 telefonu dayanıklı yapısı ile dikkat çekiyor. Daha önce tanıtılan suya ve toza dayanıklı akıllı telefonlardan daha farklı bir yapıya sahip olan Symbol TC70 android işletim sistemine sahip.

DAYANIKLI BİR YAPI

Motorola Symbol TC70, 4.7 inç boyutunda 720p HD IPS LCD ekran ve 376 gram ağırlık ile tasarlandı. Zorluk koşullara oldukça dayanıklı bir yapıda tasarlanan Symbol TC70, Corning Gorilla Glass desteğine sahip olduğundan ekranı ıslak parmaklar, eldivenlerle de kullanabilmek mümkün.

BARKOD OKUYOR

Kurumsal odaklı üretildiği düşünülen Motorola Symbol TC70, çok düşük veya çok yüksek sıcaklıklara, çok ciddi darbelere, şoklara, farklı hava koşullarına ve daha pek çok tehlikeye dayanabiliyor. Cihazda aynı zamanda barkod okuma özelliği de bulunuyor

Motorola zırhlı akıllı telefonunu tanıttı

Motorola zırhlı akıllı telefonunu tanıttı -İZLE

DAYANIKLI BATARYA

8 Megapiksel arka ve 1.3 Megapiksel ön kameraya sahip Motorola Symbol TC70, Corning Gorilla Glass 2 ekran koruması, 1 GB RAM, 8 GB dahili depolama, 32 GB kadar MicroSD kart desteği ve çok başarılı olan 4620 mAh boyutunda bir bataryaya sahip.

Henüz hangi ülkede, hangi fiyatta satışa çıkacağı bilinmeyen Motorola Symbol TC70, merakla bekleniyor.

Motorola zırhlı akıllı telefonunu tanıttı