Müezzinoğlu: Teslim alalım hesap kısmına bakacağız

Müezzinoğlu: Teslim alalım hesap kısmına bakacağız

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerel seçimlerin ardından ilk kez geldiği seçim bölgesi Edirne'de kısa bir süre önce kentte göreve başlayan Vali Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.

"TESLİM ALALIM HESAP KISMINA SONRA BAKACAĞIZ"

Musul'da terör örgütü tarafından başkonsolosluk binasının işgal edilmesi olayını değerlendiren Müezzinoğlu, "Koşulları uzaktan yorumlamamız çok doğru değil. Bunları geri dönük olarak yapacağız. Bizim için şimdi önemli olan buradaki vatandaşlarımızın sağ salim teslim almak ve ülkemize getirmek. Ondan sonraki hesaplaşmayı ve değerlendirmeyi yapacağız. " dedi.

"BAYRAĞA UZANACAK HER ELİ KIRMAK BU DEVLETİN GÖREVİDİR"

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde Türk bayrağının indirilmesini kınadığını aktaran Bakan Müezzinoğlu, bayrağa uzanacak eli kırmanın devlet görevi olduğunu söyleyerek, “Diyarbakır'da bayrak indirme hadisesini milletçe kınıyoruz. Bu ay yıldızlı bayrağın altında yaşamaktan onur duymayanları kınıyoruz. Bu ay yıldızlı bayrağa uzanacak her eli de kırmak ve onlara hak ettiği bedeli de ödetmekte bu devletin görevidir. Oda en kısa zamanda hak ettiği sonuçla muhatap olacaktır” şeklinde konuştu.