Müjdat Gezen'den gazetecilere ağır hakaret

Daha önce AK Parti'ye oy verenlere "aptal" dediği için 15 kişiye tazminat ödemek zorunda kalan Müjdat Gezen yine hakaret etti, bu kez gazetecilere..

Rotary Kulübü tarafından Silivri Belediyesi Fuaye Salonu'nda düzenlenen söyleşide, basın için ayrılan alana oturan bir vatandaş, görüntü alan gazetecileri taciz etti.

'ZATEN FOTOĞRAF ÇEKTİNİZ, SİZ DE GEÇİN OTURUN'

Kendilerini taciz eden bayana tepki gösteren gazetecilere, Müjdat Gezen müdahale ederek, "Zaten fotoğraf çektiniz, 3 tane fotoğraf kullanacaksınız. Siz de geçin oturun" dedi. Bunun üzerine kendilerine salonda yer bulamayan gazeteciler salondan ayrılmak istedi.

Müjdat Gezen'den gazetecilere ağır hakaret

'GİDERSENİZ GİDİN ÇOK DA ŞEYİMDEYDİ'

Gezen, gazetecilerin salondan ayrıldığı esnada gazetecilere hitaben, "Siz Başbakan'dan mı öğrendiniz böyle tehdit edip şantaj yapmayı. Alo Fatihçiler mi bunlar? Giderseniz gidin, çok da ..... Bunlar kendilerini bir b....k sanıyorlar" sözleri ile ağıza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulundu. Salondan ayrılan gazeteciler Müjdat Gezen'in bu sözleri üzerine Gezen hakkında Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına toplu olarak suç duyurusunda bulunacaklarını ve ayrıca tazminat davası açacaklarını belirttiler.