Murat Göğebakan son yolculuğuna uğurlandı İZLE

Sanatçı Murat Göğebakan uğurlanıyor. Göğebakan için Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazına Başbakan Erdoğan da katıldı.

Murat Göğebakan son yolculuğuna uğurlandı

Murat Göğebakan son yolculuğuna uğurlanıyor İZLE

ADANA'YA UĞURLANACAK

Göğebakan Fatih Camii'ndeki cenaze namazının ardından memleketi Adana'ya uğurlanacak.

Murat Göğebakan son yolculuğuna uğurlandı İZLE

Murat Göğebakan son yolculuğuna uğurlandı İZLE

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan'ın vasiyeti üzerine mezarı Adana'nın Sarıçam ilçesindeki Buruk Mezarlığı'ndaki dedesi Hasan ve babaannesi Sultan Göğebakan'ın kabrinin yanına kazıldı.

Murat Göğebakan son yolculuğuna uğurlandı İZLE

TOPRAĞA VERİLDİ

Aşkım Tüfekçi DevletHastanesi'ndeki morgdan alınan Göğebakan'ın cenazesi ailesinin oturduğu Beyazevler Mahallesi'ndeki evine götürülerek, ‘helallik' alındı. Baba Hasan, anne Hatice, oğlu Bülent, kardeşi Ferhat Göğabakan ile ailenin diğer üyeleri ile sevenleri buruda sanatçı için gözyaşı döktü. Daha sonra araçla Buruk Mezarlığı'na götürülen Göğebakan için cenaze töreni düzenlendi. Merasime Adanalı sanatçı Murat Kekilli, hayranları ve yakınları katıldı.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Seyhan Müftüsü Halil Uzun dua yaptı, cenazeye katılanlardan helallik aldı. Daha sonra sevenlerinin omuzlarında bir süre taşınan Göğebakan, dualar eşliğinde toprağa verildi.