Mutluluk için sağlıklı yaşam planı: Mutluluk Kürleri 2
Özel İçerik

mutluluk kürleri 2

“Zehir yerseniz zehirlenirsiniz” diye söze başlayan "İlaçsız Yaşam", "Bitkisel Kürlerle İlaçsız Tedavi", "Mutluluk Kürleri", "Diyabet ve Zayıflama Kürleri" kitaplarının yazarı Dr. Aktaş, “Adı üstünde besin. Besin sizi beslemeli, vitamin, minerallerle dolu olmalı” diyor ve yediklerimizin de adeta bizi öldürmek üzere tasarlanmış olduğunu savunuyor. “Neden kanserler bu kadar arttı? Otoimmün hastalıklar neden patladı? Bağışıklık sistemim neden bozuldu?” gibi pek çok soruya cevap olmaya, şifa bulmaya geliyor…

İlk bakışta bir sağlık bilgilendirmesi gibi gelse de, aslında onunla birlikte bir kitaptan bahsediyorum. Mutluluk Kürleri 2, Dr. Aktaş’ın beşinci kitabı. "Bağışıklık sistemi güçlü olan mutlu olur! Mutluluğu vücudun kendisi üretir! Vücut, fiziki olarak dinç, enerjik ve hastalıklara karşı dirençli olduğunda, insan manen de huzurlu ve mutlu hisseder. Ben fiziki ve manevi dengenin doğru kurulmasını 'Sağlıklı Yaşam Sanatı' olarak adlandırıyorum” diyen Dr. Aktaş, bu sanatın bir plan halinde icra edilmesi gerektiğini belirtiyor.

Mutluluk Kürleri 2 - Dr. Ümit Aktaş

MUTLULUK KÜRLERİ 2

Mutluluk Kürleri 2’yi genç, yaşlı, kadın, erkek herkes için mutluluğun ve sağlığın başucu kitabı olarak kaleme alan Dr. Aktaş, çaresiz olunmadığını, çözümün mutfağımızda, doğada, çözümün insanların elinde olduğunu vurguluyor. Bu kitap, modern yaşamın getirileriyle birlikte maruz kaldığımız ağır metal zehirlenmesinden, özellikle çalışan insanların revaçta hastalığı fibromiyaljiye kadar pek çok soruna doğal önerilerde bulunuyor.

Sağlıklı yaşam planının adımlarının ve inceliklerinin basit, anlaşılır bir dille anlatıldığı bu kitap; “Neden Hasta Oluyoruz?”, “Şifa Mutfağınızda”, “Sağlıklı Yaşam Stratejileri”, “Kronik Hatalıklara Doğal Çözümler” ve “Sağlığını Takviyelerle Destekle” başlıklarında beş ana bölümden oluşuyor. Kitapta ayrıca, “Mutlu Bağırsak İçin 14 Günlük Mikrobiyom Kürü” ve “Kalıcı Sağlık İçin 24 Saatlik Günlük Kılavuz” başlıklı özel iki bölüm de bulunuyor.

Bölümlerin içeriğinde ise, mutfaklarda olması gereken 10 süper besin, 7 şifalı bitki, baharat yolu başlığında 9 baharat, içerikleri ve sundukları faydalar ile kitapta yer alıyor. “Sağlıklı çocuklar yetiştirmenin 8 altın kuralı” ve “Ekmeksiz hayatta kalma kılavuzu” ise kitabın üstlendiği misyon ile içeriğinde yer alan alt başlıklardan sadece birkaçı…

Mutluluk Kürleri 2 - Dr. Ümit Aktaş

“KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM” DEMEK İÇİN

“Artık sağlığınızın bozulduğunu gördükçe karamsarlığa kapılmanıza gerek yok. Biz bu kitabı sizi mutlu etmek için yazdık. Çaresiz değilsiniz. Çözüm mutfağınızda, doğada, çözüm sizde! Çözüm bu mor kitabın sayfalarında...” diye adeta müjdeliyor Dr. Aktaş ve ekliyor: “Kitaptaki önerilerimi uyguladığınızda, 'kendimi çok iyi hissediyorum' diyebiliyorsanız, ne mutlu bana... On binlerce kişinin okuyup uygulayarak mutluluk ve şifa bulduğu Mutluluk Kürleri kitabımdan sonra şimdi Mutluluk Kürleri 2 ile karşınızdayım. Okuyucularımın sağlıklı ve mutlu olması tek gayemdir”.

Mutluluk Kürleri 2 - Dr. Ümit Aktaş

BAĞIRSAK FLORAMIZ 14 GÜNDE YENİLENEBİLİR

Dr. Aktaş, mutluluğun önce doğada, sonra mutfağımızda olduğunu belirtiyor ve diyor ki: “Artık herkes biliyor, sağlık bağırsakta başlar. Sağlıklı bir bağırsak florası için de nasıl beslendiğimiz önemli. Mikrobiyom, bağırsakların ekosistemidir. Probiyotik kolonilerin zenginliği ve sayıca üstünlüğü tüm sistemin mükemmel bir şekilde işlemesini sağlar. Bağırsak floranızı yeniden şekillendirmek için, mor kitabımızda yer verdiğim 14 günlük Mikrobiyom Kürü’nü uygulayın, bağırsak floranız yenilensin!”

Mutluluk Kürleri 2 - Dr. Ümit Aktaş

BONUS: MUTLULUK KÜRÜ

Malzemeler: 1 tatlı kaşığı biberiye, 1 tatlı kaşığı yeşil çay, 1 tatlı kaşığı lavanta

Bitkileri porselen ya da cam bir bardağa koyun. Üstüne kaynar su ekledikten sonra ağzını kapatın. 5-10 dakika demlendikten sonra için. Günde 3 bardak içebilirsiniz.

Mutluluk Kürleri 2 - Dr. Ümit Aktaş

Mutluluk Kürleri 2

Dr. Ümit Aktaş

Hayykitap

S.: 352

Kitabı satın almak için tıklayınız: D&R

*

Instagram: biyografivekitap