Nagehan Alçı sinir krizi geçirdi - Video

Nagehan Alçı sinir krizi geçirdi - Video

CNN Türk'te ekrana gelen Dört Bir Taraf programı dün gece yine evlere şenlikti.

NAGEHAN KRİZ GEÇİRDİ

Özellikle Sosyalist kimliği ile bilinen Birgün gazetesiyle ilgili çıkan tartışma, tozu dumana kattı. Nagehan Alçı, Nazlı Ilıcak ve Enver Aysever'in birbirine girdiği tartışmada Alçı sinir krizi geçirdi.

"BİRGÜNCÜK"

Nazlı Ilıcak, gazetenin kendisine dönük eleştirilerini kabul etmezken Birgün'ün tirajının az olduğuna vurgu yapıp "Birgüncük" dedi. Ilıcak'ın sözlerine müdahale eden Enver Aysever ise Birgün'ün tirajı ne olursa olsun saygılı davranmak gerektiğini söyledi. Tartışmaya Nagehan Alçı'nın dahil olmasıyla ipler koptu ve gerilim tırmandı.

PİS PİS SIRITMA

Nagehan Alçı, Birgün'ü demokrasinin uzağında durmakla eleştirirken araya giren Enver Aysever ise Birgün'ün savunuculuğunu yaptı. Aysever'in Birgün'ü savunurken Nagehan Alçı'ya dönerek gülümsemesi ise Alçı'yı iyice çileden çıkardı. İyice sinirlenen Nagehan Alçı "pis pis sırıtmak gerçekleri örtümüyor" dedi.

BİRGÜN'DEN İLGİNÇ TWEET

Birgün gazetesi ise CNN Türk'teki tartışmaya kayıtsız kalmadı ve Twitter hesabından ilginç bir açıklama yaptı. Gazetenin hesabından atılan tweet'te "CNNTürk'e 300.000 dolarlık reklam verdik bu akşam. Tiraj değil işlev önemli." denildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN