Nur Fettahoğlu'nun Şaşmaz'ın düğününden sonra ilk karesi

Nur Fettahoğlu'nun Şaşmaz'ın düğününden sonra ilk karesi

Yaklaşık iki yıldır beraber olduğu ve 2 ay önce ayrıldığı sevgilisi Necati Şaşmaz'ın ani bir kararla evlendiğini duyan Nur Fettahoğlu düğünden sonra ilk kez görüntülendi. Makyajsız görüntülenen Fettahoğlu, sorulan sorular karşısında gülümsemeye çalışsa da gözlerinin dolduğunu gizleyemedi.

AĞLAMA KRİZİNE GİRDİ

“Kurtlar Vadisi” dizisinin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın 20 yaşındaki Nagehan Kaşıkçı ile evliliğinin ardından gözler Nur Fettahoğlu'na çevrildi. Şaşmaz'la 1,5 yıl gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Fettahoğlu, iddiaya göre sürpriz nikâhı öğrenince şoka girdi. İki ay önce ayrıldığı eski sevgilisinin bu kadar kısa bir süre içinde başkasıyla evlilik kararı almasına çok şaşıran oyuncu, ağlama krizine girdi.

DÜĞÜNDEN SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Hürriyet gazetesinden Cenker Tezel'in haberine göre üzüntüden iki gün boyunca hiçbir şey yemediği, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin setinden de izin aldığı söylenen Nur Fettahoğlu'nu teselli etmek, yakınlarına düştü. Dostlarının telkinleriyle kendini toparlamaya çalışan Fettahoğlu, dün de onların isteği üzerine dışarı çıktı, Nişantaşı'na gitti. Düğünden sonra ilk kez görüntülenen oyuncu, objektifleri görünce başını yere eğdi, konuşmak istemedi.

Nur Fettahoğlu'nun Şaşmaz'ın düğününden sonra ilk karesi

KESİNLİKLE KONUŞMAYACAĞIM

Makyajsız olduğu gözlenen Fettahoğlu, Şaşmaz'la ilgili hiçbir soruya yanıt vermedi, “Kesinlikle konuşmayacağım. Bu konuda benden laf alamazsınız” diyerek aracına bindi ve oradan uzaklaştı.

GÖZLERİ DOLDU

Sorular karşısında gözleri dolan Nur Fettahoğlu, fotoğrafları çekilirken gülümsemeye çalıştı.