Nusret Gökçe Etiler'deki Venüs Pastanesi'ni satın aldı
ensonhaber.com

Kasap çırağı olarak iş hayatına atılan Nusret Gökçe ile tekstilci Mithat Erdem, 2010'da kısa sürede ünlenen steak restoranı Nusret'i açmışlardı. 2011'in sonunda da restoranlarının yüzde 50'sini 6.8 milyon dolara, yeme-içme sektörüne el atan Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk'e satmışlardı.

Nusret Gökçe Etiler'deki Venüs Pastanesi'ni satın aldı

KASAP ÇIRAKLIĞINDAN PATRONLUĞA..

Kasap çıraklığından patronluğa geçen Nusret Gökçe ile ortağı Mithat Erdem'in, yine uzun süre konuşulacak bir operasyona imza attıklarını öğrenildi.

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un haberine göre, Gökçe ile Erdem, 1975 yılından bu yana hizmet veren ve neredeyse Etiler Nispetiye Caddesi'nin simgesi olan Venüs Pastanesi'nin mülkünü 22 milyon dolara satın aldılar.

5 YILDA SERVET SAHİBİ OLDU

2009'da kredi çekerek etin anavatanı Arjantin'e giden, ardından üç ay New York'ta kaçak çalışan Nusret Gökçe, beş yıl gibi kısa bir sürede Zorlu'da ev, Bodrum Mandarin'de yazlık ve bir Ferrari aldı.

Gökçe, şimdi de üç katlı, toplam 600 metrekare büyüklüğündeki Venüs Pastanesi için payına düşen 11 milyon doları (Türkçesi 30 milyon lira) peşin ödedi. Venüs Pastanesi'nin hemen yanında, bir süre önce Ferit Şahenk ile ortak Kebapçı'yı açan Nusret Gökçe ile Mithat Erdem'in, yeni mülklerini nasıl kullanacağı bilinmiyor. Ancak konuşulanlara göre Venüs Pastanesi, bir süre daha yerinde kalacak.

Nusret Gökçe başarı hikayesini anlattı

Nusret Gökçe Etiler'deki Venüs Pastanesi'ni satın aldı