Osman Gökçek: CHP Mimar Sinan'ın naaşına zulmetti

gokcek

CHP'nin tek parti döneminde kafataslarının ölçüldüğünü belgelerle açıklayan Osman Gökçek, Mimar Sinan'ın naaşına yapılan zulmü Beyaz TV ekranlarında anlattı. Gökçek, şu ifadeleri kullandı;

"MİMAR SİNAN'IN ÖLÜSÜNE BİLE ZULMETTİLER"

"Ölüleri çıkarmışlar. Onların kafalarını ölçmüşler. Bunlardan biri de Mimar Sinan. Şu anda Mimar Sinan'ın mezarında kafası yok. Bunları bilin, bu zulümleri ettiler bu memlekette. Ölüsüne bile zulmettiler Mimar Sinan'ın ölüsüne. Bunlar böyle. Dünyanın gıptayla baktığı Mimar Sinan'ın kafasını çıkarıyorlar mezardan, sonra kafa yerine tekrar konmuyor. Bu memlekette yaşayan herkes Mimar Sinan'a aşıktır be. Kalktınız onun kafatasını yerinden aldınız, yerine koymadınız. Daha ne yapacaksınız ki?

Osman Gökçek: Mimar Sinan'ın ölüsüne bile zulmettiler İZLE

"PADİŞAHLARIN NAAŞLARINI KÖPEKLERE YEDİRDİLER"

Bir bilgi buldum ve bunun belgesini de arıyorum. Selçuklu padişahlarının naaşlarını yerlerinden çıkarıyorlar ve köpeklere veriyorlar. Susmaktan başka ne diyebiliriz ki... Sözün bittiği yer. Osmanlı düşman, Selçuklu düşman, Dersimli düşman, imamlar düşman, şeyhler düşman, Sebahattin Ali düşman, Nazım Hikmet düşman bir tek bunlar iyiymiş."