Otobüste tacize uğrayan kızın intikamı - izle

Otobüste tacize uğrayan kızın intikamı - izle

Halk otobüsünde yanına oturan adamın tacizine maruz kaldığını iddia genç kız, tacizciyi videoyla deşifre etti.

Otobüste tacize uğrayan kızın intikamı - izle

‘Yanımda gördüğünüz adam sabahtan beri beni elliyor. Bu p.zevengi görün' diyen genç kız, otobüsteki tacizciyi deşifre etmek için ilginç bir yöntem seçti ve maruz kaldığı tacizi cep telefonuna kaydederek bir sosyal paylaşım sitesinden paylaştı.

VİDEODA SUÇLANAN İSMİN OĞLUNDAN AÇIKLAMA

Bize telefonla ulaşıp aşağıdaki yazılı açıklamayı gönderdiler. Telefonda tacizle suçlanan adamın oğlu olduğunu iddia eden kişinin açıklamasını olduğu gibi yayınlıyoruz.

Gerek görsel gerek de yazılı basın ve yayın kuruluşlarında çeşitli adlar altında otobüste bir taciz olayının yaşandığı bir bayan tarafından görüntülü bir şekilde dile getirilmiştir. Birçok basın yayın kuruluşu da tek taraflı bir şekilde, haberin kaynağına inme gereksinimi bile duymadan, ahlak kuralları hiçe sayılarak, sadece bayanın konuşmaları doğrultusunda olayın aslının araştırılmasına gerek görülmeden, toplumda karşılaşabileceği sosyal, ahlaki ve ekonomik sonuçları üzerine düşünmeden haberin üzerine balıklama atlamıştır.

Atlamıştır, zira haberin yalan olduğu ortaya çıksa bile o zamana kadar gereken amaca ulaşılmış olacaktır. İlgili kişinin yakını olarak olayın özünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Babam saf, temiz kalpli,biraz meraklı bir insandır.Bir hastahanede taşeron bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır.

Olayın vuku bulduğu gün Küçükbakkalköyde'ki Sadıkspor isimli spor giyim mağazasından kendisine bir ayakkabı almaya gitmiştir. Daha sonra işine gitmek için otobüse binmiştir. Otobüsün çok kalabalık olduğunu, bu yüzden tutunmakta bile zorluk çektiğini beyan etmiştir. Daha sonra amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olduğu anlaşılan ve yorumlara da yansıyan bayanın çektiği video gerçekleşmiştir. 16.09.2013 tarihinde işine giderken hiç birşeyden habersiz(bilişimden anlamayan biri olarak kendisinin videoya alındığından bile haberi yok) işyerinde amiri tarafından böyle bir şey olup olmadığı hususunda kendisine soru sorulmuştur. Kendisine böyle birşeyi yapmadığını, ancak buna rağmen artık burada çalışamayacağını beyan etmek zorunda kalmıştır. Tazminatını düşünmeden istifa metnine imzayı atmıştır.

Otobüste tacize uğrayan kızın intikamı - izle