Özge Ulusoy kimdir

Özge Ulusoy kimdir

28 Ekim 1982 İstanbul doğumludur. ilkokulu bitirdikten sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü sınavlarını kazanarak ortaokul-lise hayatına orada devam etti.Üniversitenin ilk yıllarını da aynı okulda okuyarak üçüncü sınıfta yatay geçişle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na geçti.

DÜNYANIN EN PRESTİLİ MODEL AJANSI

2001 yılında dünyanın en prestijli ajanslarından biri olan Amerikan Elite Modellik Ajansı'nın düzenlediği bir güzellik yarışması olan Elite Model Look'a katıldı ve üçüncülük unvanını kazandı.. Aynı zamanda 2003 senesinin Miss Turkey 2003 yarışmasında ikinci seçildi. Daha sonra Panama'da dünyanın en prestijli güzellik yarışması olan Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden model, Uğurkan Erez ile tanıştı ve profesyonel modellik hayatına adım attı. 2007'de FOX TV'de yayınlanan Senin Uğruna dizisinde Rafet El Roman ile başrolde oynadı. Aynı yıl Uğurkan Erez Ajans'a geçti ve hâlen o ajansa bağlı olarak çalışmaktadır. Bir çok ünlü modacının defilesinde yer aldı. Bunlar arasında ilk göze çarpanlar Yıldırım Mayruk, Cemil İpekçi, Vural Gökçaylı, Erol Albayrak, Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Özgür Masur, Etcetura ve Gamze Saraçoğlu; firmalardan ise Beymen, Vakko, İpekyol, Roman, Mavi Jeans, Mudo, Harvey Nichols ve Mango bulunmaktadır.

ÖNCE YÖNETTİ SONRA JÜRİ OLDU

Popüler tv programı "Bugün Ne Giysem?" de yarışmacıların hazırlanıp jüri önüne gönderildiği Uğurlu Oda'yı yönetti.Daha sonra ise Uğurlu Oda'yı bırakıp jüri koltuğuna yerleşti. Bu yapımda kendisine üç sezon boyunca İvana sert, Hakan Akkaya,, Uğurkan Erez ve son sezonda Çağla Şikel eşlik etmiştir.