Özgecan Aslan'ın davasında hakimden tepki
Ajanslar

Özgecan Aslan'ın davasında hakimden tepki

Mersin’de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşi bir şekilde öldürülmesiyle ilgili tutuklanan 3 sanık, hakim karşısına çıktı. Tutuklu sanıklar Ahmet Suphi Altındöken Adana, babası Necmettin Altındöken Gaziantep ve arkadaşı Fatih Gökçe de gece geç saatlerde Osmaniye'deki cezaevinden getirildi.

"SABIKANIZ VAR MI" SORUSUNA "BİLMİYORUM" YANITINI VERDİ

Sanıklar, adliyede özel oluşturulan konferans salonunda hazır bulundu. Birçok avukatın yer aldığı duruşmaya, Özgecan'ın amcası Yaşasın Aslan katıldı. Basın mensupları, davanın görüleceği salona güvenlik kontrolünden geçirilerek alındı. Polis ekipleri, duruşma salonuna girenleri kayıt altına aldı. Mahkeme başkanı duruşmada sanıklara "Sabıkanız var mı?" diye sordu. İki sabıkası olduğu öğrenilen Ahmet Suphi Altındöken, bu soruya "Bilmiyorum" diye yanıt verdi.

Özgecan Aslan'ın davası başladı VİDEO

AĞLAYINCA HAKİMDEN AZAR YEDİ: YETER, GEÇ BUNLARI

Bir numaralı sanık Ahmet Suphi Altındöken, duruşmada olay anlarını anlatırken ağlamaya başladı. Bu duruma daha fazla dayanamayan mahkeme başkanı,"Yeter artık, geç bunları. Ağlamayı bırak" dedi. Özgecan Aslan'ın davasında hakimden tepki

DURUŞMA 9 EYLÜL'E ERTELENDİ

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi davasında 3 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti duruşmayı 9 Eylül'e erteledi.