Özgecan'ın katili kimsesizler mezarlığına gömülecek

Ü

Dün kaldığı cezaevinde silahla vurularak öldürülen Özgecan'ın kaili Suphi Altındöken'in cenazesi iller ve ilçeler arasında dolaştı. Gece saatlerinde ailesine teslim edilen cenaze Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü, ancak gömülmesine izin çıkmayınca tekrar Adana'ya gönderildi.

CENAZE ADANA VE TARSUS ARASINDA GİTTİ GELDİ

Altındöken'in yakınları toprağa verilmek üzere cenazeyi gece 03:30 sıralarında Tarsus Şehir Mezarlığı'na götürdü. Ancak mezarlık görevlileri Altındöken'in yakınlarına Tarsus Belediyesi'nin aldığı karar gereğince gece gömülemeyeceğini, morglarında da yer olmadığını söyledi. Cenazenin gömülmesi için ilçe yetkililerinden yardım isteyen Altındöken'in yakınları cenazenin Tarsus'ta gömülemeyeceği yanıtını aldı. Bunun üzerine cenaze tekrar Adana'ya gönderildi.

Özgecan'ın katili kimsesizler mezarlığına gömülecek

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMÜLECEK

Suphi Altındöken'in Adana'da kimsesizler mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. Altındöken'in amcası Behzat Altındöken daha önce yaptığı açıklamada cenazeye sahip çıkmayacaklarını söylemişti. Amca, "Zaten 1 yıldır bu acıyı çekiyoruz. Onları zaten akraba olarak kabul etmiyoruz. Ben cenazesini sahiplenmem. Annesi sahiplenip defnederse bir şey diyemem" demişti.

Özgecan'ın katilleri cezavinde vuruldu VİDEO