Papa: Şeytan kötülüktür
ensonhaber.com

İtalyan Katolik Kilisesi'nin kanalı olarak bilinen TV2000'de bir yayına katılan Katolik Kilisesi lideri Papa Francis, ilginç açıklamalar yaparak herkesin ilgisini topladı.

Papa: Şeytan kötülüktür

"ŞEYTAN MİLANO'DAKİ SİS GİBİ DEĞİLDİR"

'Şeytan' kavramının sorulduğu Papa verdiği cevapla da herkesi şaşırttı. Papa, "Şeytan kötülüktür. Milano'daki sis gibi değildir. Yayılan bir şey değildir, bir kişidir. Kesinlikle emin olduğum bir şey söylemek istiyorum: Şeytanla diyaloğa girilemez. Şeytan'la diyaloğa girerseniz kaybolursunuz. O bizden daha akıllıdır. Sizi altüst eder, başınızı döndürür ve kaybolursunuz." diye konuştu.

"ADI - SOYADI VAR, İNSANIN İÇİNE GİRİYOR"

Bu açıklamanın ardından yayının sunucusu Papa'ya 'şeytanın adı ve soyadı' olup olmadığını sordu. Papa'nın cevabı ise oldukça ilginçti, "Evet, eminim. İnsanın içine giriyor. Eğer ne olup bittiğini vaktinde fark etmezseniz sonu kötü olur." dedi.

Papa: Şeytan kötülüktür

"KATOLİKLER İÇİN ŞAŞIRTICI OLABİLİR"

Vatikan'daki uzmanlar, Papa'nın açıklamasını değerlendirdi. Uzmanlar bu açıklamaların Katolikler için şaşırtıcı olabileceğini belirtti. Kimi uzmanlar ise Papa'nın bu söylemlerini, aldığı Cizvit tarikatının eğitimine bağlıyor.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO