Penis ütüsüyle ilaca ve ameliyata son

SON ÜTÜCÜ

Sertleşme sorunu denildiğinde akla ilk önce ilaçlar geliyor. Tedavide genelde ilk sırada tercih edilen sertleşme ilaçları cinsel bölgeye giden kan akımını arttırarak sertleşmeye yardımcı oluyor.

Son yıllarda ise sertleşme sorununda artık ilaç veya cerrahi gerektirmeyen tedaviler geliştirildi. Bunlar arasında penis ütüsü adıyla bilinen yüksek enerjili şok dalga tedavisi büyük yankı uyandırdı.

Penis ütüsünde ultrasondan 10 kat daha yüksek enerji cinsel bölgeye uygulanıyor. Yüksek enerji dalgaları peniste yeni damar gelişimini sağlıyor, sinir sistemini destekliyor, cilt dokusunu tazeliyor. Kısacası penis “fit” hale getiriliyor.

CİNSEL BÖLGEYİ GENÇLEŞTİRİYOR

Penis damarları erkek vücudunun en küçük damarları arasında. Bu nedenle yüksek kan şekeri-kolesterol fazlalığı- tansiyon ile sigara-aşırı alkol, sağlıksız beslenme, kilo fazlalığı gibi problemler ilk etkilerini penis damarlarında gösteriyor. Sertleşememe veya sertliği hemen kaybetme başlıyor.

Penis ütüsü ile var olan damarsal yetmezlik, sinir ileti kusurları ve cilt yaşlanması geri dönüştürülebiliyor. Bu tedavinin en önemli özelliği sadece sertleşme sorunu şikayetini ortadan kaldırmakla kalmayıp yeni damar gelişimini desteklemesi. Yeni sinir ve cilt dokusu (kollajen-elastin) gelişimini de destekleniyor. Prostat enfeksiyonları, kronik cinsel ağrı ve cilt yaşlanması tedavi edilebiliyor. Sertleşme sorununda hastanın durumuna göre yaklaşık 4-5 seans sonrasında sertleşme sorununda önemli iyileşme yaşanıyor. Özellikle sertleşme sorunuyla ağrı yaşayan hastalarda yüzde 85’e varan oranda iyileşme yaşanıyor.

KİMLERE UYGUN?

Penis ütüsüyle damarsal risk faktörü bulunan, kalp-damar problemi, şeker hastalığı, yüksek tansiyon-kolesterolü bulunan, kalp krizi geçirmiş veya sigara içen erkeklerde özellikle başarılı sonuçlar alınıyor. Sertleşme sorunu için ilaç kullanmak istemeyenlerde alternatif sağlanıyor. Doğuşsal veya sonradan gelişen penis eğriliklerinde de yüzde 40’a varan oranda iyileşme görülüyor. Cinsel antiaging programları özellikle 40-50’li yaşlardan itibaren meydana gelen doğal performans düşüşünü önlemek amacıyla da penis ütüsü kullanılabiliyor.