Beşir Atalay Yeni Türkiye Dijital Ofisi'ni açtı
Ajanslar

1

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Beşir Atalay, Maslak’ta açılan Yeni Türkiye Dijital Ofisi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SOSYAL MEDYA SEÇİMİN KADERİNİ DEĞİŞTİREBİLİR

Yeni Türkiye Dijital Ofisi’nde seçim çalışmalarını tanıtan Atalay, sosyal medyanın önemine değinerek "Sosyal medya seçimin kaderini değiştirebilir" dedi. Beşir Atalay, şunları söyledi;

TÜRKİYE'YE KAZANDIRDIĞIMIZ YENİ BİR İLETİŞİM ORTAMI OLACAK

"Biz Türkiye’nin bütün ilçe ve beldelerinde seçim ofisleri bulunan bir partiyiz. Biz iletişimizi çok rahat kurarız, bir televizyonda bir sözcümüzün bir programı vardır; biz bunun duyurusunu Genel Merkez’den duyurusunu yaptığımızda bu programı köylere kadar rahat bir biçimde yapabiliyoruz. Sosyal medya da aynı kapsamda bu seçim döneminde kullanılacak. Bu bizim hem Türkiye’ye kazandırdığımız yeni bir iletişim ortamı olacak hem de seçimde biz parti olarak bundan faydalanacağız. Buradaki çalışmalarla ilgili de arkadaşlarımız bana ifade ettiler. Buradan haftalık bir bülten çıkarılacak, basına bu bülten ulaştırılacak.

Beşir Atalay Yeni Türkiye Dijital Ofisi'ni açtı

ALINACAK GERİ DÖNÜŞLERE CEVAPLAR VERİLECEK

Bu bültende “ne yapıyor”, “ne yaptı”, “hangi verimleri elde etti” sorularına yanıt bulabileceğiz. Buranın en temel özelliği, normal medya ortamlarında sadece siz söylersiniz, mesajı verirsiniz fakat burada interaktif bir durum söz konusu, geri dönüşler alırsınız. Alınacak geri dönüşlere cevaplar verilecek. Sosyal medyanın bu zenginliğinden daha fazla faydalanılacak. İnşallah seçim ortamımız ve kampanyamız hayırlı olsun."

AK PARTİ'NİN SOSYAL MEDYA KOORDİNASYONU BURAYA AİTTİR

"Ak Parti'nin sosyal medya koordinasyonu buraya aittir" diyen Atalay, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Gençlik kollarımızın çalışmalarını burayla irtibatladık. Buranın mesajını onlar esas olacaklar. Bizim seçim kampanyamız, strateji ekibimiz var genel merkezde ,onun başında ben varım. Mesajlarımızı biz zaten paylaşıyoruz. Bizim sorumluluğumuzu alacağımız sosyal medya platformu burasıdır."

Beşir Atalay Yeni Türkiye Dijital Ofisi'ni açtı